Bader'in Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Bader'in Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) 3. olağan genel kurulunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Taşkesti başkanlığa seçildi.

BADER'in yeni başkanı İbrahim Taşkesti oldu

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER)  3. olağan genel kurulu yapılırken, tek listeyle gidilen genel kurulda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Av. İbrahim Taşkesti BADER başkanı seçildi.

Ankara'daki Bürokratları bir araya getirmek ve bazı konularda birlikte hareket etmelerini sağlamak amacıyla kurulan derneğin 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan BADER Başkanı Mustafa Akdoğan, bayrak yarışını en iyi şekilde devretmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Görev süresince yaptıkları çalışmaları anlatan Akdoğan, görevini BADER’i daha iyi bir konuma getirebilecek bir arkadaşına teslim etmenin huzurunu yaşadığını ifade etti. 

Genel kurul toplantısının divan başkanlığına Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş, divan  üyeliğine ise Fatih Yılmaz ve Kadir Dinçer seçildi. Daha sonra eski yönetimin ve denetim kurulunun faaliyet raporları okundu. Yönetim ve denetim kurullarının faaliyetleri, genel kurul üyeleri tarafından ibra edildi.  Ardından yönetim kurulu üyelerini belirlemek için oy kullandı. Tek listeyle gidilen genel kurulda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Av. İbrahim Taşkesti BADER’in yeni başkanı oldu.

Ankara’da doğan, Ankara’ya hizmet eden, Ankara’da yaşayan herkesin Ankaralı olduğunun altını çizen Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise, ancak bunda kriterin Ankara’da yaşadığı sürece Ankara’ya hizmet etmesinin şartının olması gerektiğini kaydetti.

Ortak değerin Ankara olduğunu aktaran Başkan Acehan, ’’Ankara’ya hizmet edenlere teşekkür etmek gerekir. Ankara’ya hizmet edenleri de bu halkanın içerisine katarak büyümek gerektiğine inanıyorum. Siyaset üstü, partiler üstü bir oluşumla herkese kucak açmak gerekiyor’’ ifadelerini kullandı.

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan BADER’in yeni Başkanı İbrahim Taşkesti, Hacı Bayram Veli’nin mirasıyla çelişmeyen kişilerden olmak kaydıyla üye sayılarını artıracaklarını söyledi. Hedefleri arasında her ilçede temsilci oluşturmak ve Ankaralı insan kaynağını en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade eden Taşkesti, ’’Bu hizmette bu güne kadar emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz tüm paydaşlarımız olan sivil toplum kuruluşlarıyla karşı karşıya değil omuz omuza, kol kola hareket edeceğiz. Yer sonumuzu hallederek, bakanlıklarda, yerel yönetimlerde sahipsiz olan Ankaralı hemşerilerimize bir şekilde ulaşarak sahip çıkacağız’’ dedi.

Genel kurula Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, AHİD Genel Başkanı Ercan Kınacı, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş ve genel müdürler, daire başkanları ve birçok bürokrat ve genel kurul üyeleri katıldı.

bader02-vert-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum