BADER'İN ''birlik ve beraberlik toplantısı'' yapıldı

BADER'İN ''birlik ve beraberlik toplantısı'' yapıldı

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) 6. Birlik, Beraberlik ve İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Ankaralı bürokratları bir araya getirmek ve kentin geleceği için yeni projeleri uygulamak için kurulan BADER'in istişare toplantıları devam ediyor.

Mart ayının başında yapılan 3’üncüolağanüstü kongrenin ardından 6’ıncı istişare toplantısını Keçiören’de gerçekleştiren BADER'in Genel Başkanı Mustafa Akdoğan, toplantıya katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Toplantının açılışında konuşan Akdoğan, ’’Ankaralı kendi memleketinde sesi duyulmaz, işi görülmez, garip ve gurbette hissetmektedir. Bunda da yerden göğe kadar haklıdır. Çalışma hayatında da aynı kaderi diğer illerden gelenlere karşı da hemşehricilik lobileri karşısında kendi bilgisi ve bileğinin gücüyle tutunmaya, var olmaya çalışan kardeşlerimiz de paylaşmaktadır. BADER olarak bizler bu açığı gördüğümüzden bu oluşumu hayata geçirerek, bu konuda çözüm yolları bulmaya çalışıyoruz’’ dedi.

MÜSİAD Ankara Şubesi Başkanı İlhan Erdal da kendilerinin de Ankaralı işadamlarının sorunlarına çözüm için mücadele ettiklerini söyledi. Ankara sevdalısı işadamları olduklarını belirten Erdal, ’’Birlikte hareket ederek, birtakım mevzuları konuşursak, çözüm yolları bulmak için çok daha faydalı olabileceğini düşünüyorum. Dost meclisi olan burada ben şunu ifade etmek istiyorum. Ankaralı işadamlarının en büyük sıkıntısı bürokrasideki oligarşik yapıyı aşamamaktır. Buradaki bürokratlardan bulundukları kurumlarda bu konuya çözüm bulmalarını arzuluyor ve bunun Ankara’ya çok faydası olacağını düşünüyorum’’ diye konuştu.

Ankara’da bir Ankaralıların olduğunu bir de Ankara’dan doyanların olduğunu aktaran eskiSağlık Bakanı, Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı Başkanı Halil Şıvgın ise ‘’Ankara’da doyanlar da Ankaralı ama onlardan beklediğimiz Ankaralılığı göremiyoruz. Neden göremiyoruz ? Hepsi kendi memleketine yatırımı götürüyor. Siyasetten gelirse yatırımları Ankara’ya değil de kendi memleketine götürüyor. Bürokrasiden gelirse Anakaralılara değil de kendi hemşehrilerine bakıyor. Buna son vermemiz lazım inşallah’’ ifadesini kullandı.

Toplantıya Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Adalet Bakanı Özel Kalem Müdürü Fahri Balcı, Ankara'nın çeşitli kurum ve kuruluşlarında görev yapan genel müdür, genel müdür yardımcıları, daire başkanları, yargı mensupları ile birçok yöneticisi de katıldı.

bader02-vert.jpg

Kaynak : AA

https://www.haber7.com/guncel/haber/1332326-baderin-birlik-ve-beraberlik-toplantisi-yapildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum