BADER’den Milletvekili Ceylan’a hayırlı olsun ziyareti

BADER’den Milletvekili Ceylan’a hayırlı olsun ziyareti

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) üyeleri Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BADER Başkanı İbrahim Taşkesti ve beraberindeki heyet, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunan makamında gerçekleşen ziyarette Taşkesti, yeni görevi dolayısıyla Ceylan’ı tebriklerini ve başarı dileklerini iletti. Nevzat Ceylan ise nazik ziyaretlerinden dolayı BADER heyetine teşekkür etti.

Ziyarette Ceylan, Ankara ve seçim bölgesi olan ilçeler için elinden gelen çabayı göstererek, başkentin ilçelerini başkente yakışır ilçe haline getirmeye çalışacaklarını belirtti.

Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ilgili tecrübelerini paylaşan Ceylan, BADER’in önemine işaret ederek, "Ülkemiz adına tüm güzel projelere beraberce imza atalım" diyerek BADER Yönetim Kurulu Üyelerine cesaret verdi.

Konuşmaların ardından Taşkesti, Ceylan'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken, Ceylan’da böylesi güçlü bir birlikteliğin olduğu ve Başkentte önemli bir misyonu olan BADER’in tüm üyelerine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyarete BADER Başkanı İbrahim Taşkesti, Atılım Üniversitesinden Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Muhsin Temel, Yıldırım Beyazıt Üniversitesinden Doç. Dr. Arif Demir, Orman Bakanlığı Müşaviri Satılmış Vardar, Aile Bakanlığından Daire Başkanı Tayyar Kuz, İçişleri  Bakanlığından Proje Müdürü Burhan Yavuz, Cumhurbaşkanlığından H.Hüseyin Çayan katıldı.

bader1-004.jpgbader2-004.jpgbader3-004.jpgbader4-003.jpgbader5-002.jpgbader6-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.