BADER'den "Çalışma Teknikleri ve Protokol Kuralları" eğitimi

BADER'den "Çalışma Teknikleri ve Protokol Kuralları" eğitimi

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) üyelerine yönelik "Çalışma Teknikleri ve Protokol Kuralları Eğitimi" verdi.

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) üyelerine yönelik "Çalışma Teknikleri ve Protokol Kuralları Eğitimi" verdi.

Ankaralı bürokratları bir araya getirmek ve kentin geleceği için yeni projeleri uygulamak için kurulan BADER, üyelerine yönelik eğitim çalışmalarına başladı. Altındağ ilçesi Hamamönü'nde bulunan Kabakçı Konağında gerçekleştirilen "Çalışma Teknikleri ve Protokol Kuralları Eğitim Toplantısı"na yaklaşık 50 kişi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan BADER Genel Başkanı İbrahim Taşkesti, dernek olarak üyelerinin daha donanımlı ve bilgili olması için eğitim çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.

Eğitimin hayatın her alanında devam ettiğini vurgulayan Taşkesti, "Bence, eğitimin bittiği gün hayata gözlerimizi yumduğumuz andır. Hayatta her zaman eğitime açık olmamız ve yeni şeyleri öğrenmemiz gerekiyor. BADER olarak biz de bu yönde çalışmalarımıza biraz daha ağırlık vereceğiz" dedi.

Daha sonra alanında uzman bürokratlardan Erbay Küçet ve Vedat Güneş tarafından protokol kurallarının detayları, çalışanlar ve vatandaşların uyması gereken kurallar, kişisel temsil, kurumsal temsil, resmi hayatta giyim kuralları, protokol, nezaket, selamlama, karşılama ve resmi organizasyonlarda protokol düzenleri anlatıldı.

Eğitim sonrası BADER Genel Başkanı İbrahim Taşkesti tarafından eğitimci Erbay Küçet ve Vedat Güneş'e teşekkür plaketi verildi.

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/ankara-haber/baderden-calisma-teknikleri-ve-protokol-kurallari-egitimi-1472422/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.