BADER’DEN BAŞKAN TİRYAKİ’YE ZİYARET

BADER’DEN BAŞKAN TİRYAKİ’YE ZİYARET

Ankara’da faaliyette bulunan ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER), ilçe belediye başkanlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

Eski Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, Eski Sağlık Bakanı Halil Şıvgın’ında aralarında olduğu Ankaralı Bürokratlar, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi makamında ziyaret etti.

Kalabalık bir heyetle kendilerine yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Tiryaki, Ankara’nın değerlerini geleceğe taşımak adına en güzel bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Tiryaki, Altındağ’da yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Ziyarete katılan Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler’de, Ankara ve ülkemiz adına yapılan tüm hizmetlerin yanında olduklarını kaydetti.

Ankaralı olmaktan ve Ankara’da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Şıvgın ise, öz ve öz Altındağlı olduğunu ve yapılan çalışmaları takip ettiğini ve güzel çalışmalar konusunda memnuniyetini dile getirdi.

Diğer değerli katılımcılarda samimi ifadelerle hoş bir seda gerçekleştirdiler.

Ziyaret ayrılışında BADER Genel Başkanı Mustafa Akdoğan, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye misafirperverlinden dolayı teşekkür ederken, kendilerini kırmayarak ziyarete iştirak eden Ankara Milletvekili Emrullah İşlere’e, Eski Sağlık Bakanı Halil Şıvgın’a, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel’e, Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu’na, Sayıştay Üyesi Ali Karakaya’ya, Meclis Üyesi Muhitdin Karık’a, Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Taşkesti’ye, Daire Başkanı Nihat Yaman’a ve Şube Müdürü Abdurrahman Filis’e katılım ve katkılarından dolayı teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.