BADER'den Başkan Demirbaş'a Ziyaret

BADER'den Başkan Demirbaş'a Ziyaret

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) üyeleri Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ı makamında ziyaret etti.

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) üyeleri Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) üyeleri Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Demirbaş’ı makamında ziyaret eden BADER üyeleri, ilçe ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette konuşan BADER Başkanı Mustafa Akdoğan, ‘’Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş’ı, Çubuk için önemli bir şans olarak görüyoruz. Kendileri uzun yıllar siyasetle uğraştı ve geçtiğimiz dönemde Ak Partiden ilçe başkanlığı görevlerini yürüttüler. İlçenin sorunlarını çözümü noktasını tüm sorunların çok rahatlıkla üstesinden gelebilecek siyasi ve bürokratik tecrübeye sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. İlçesi için önemli hizmetler yapacağını da biliyoruz. Yolu ve bahtı açık olsun’’ diye konuştu.

Akdoğan, Başkan Demirbaş’ın ilçe halkıyla iyi bir iletişim kurduğunun dikkatlerinden kaçmadığını sözlerine ekledi.

Çubuk ilçesinin layık olduğu hizmetleri yapmak için ekibiyle birlikte var gücüyle çalışacaklarını kaydeden Başkan Demirbaş ise, bu konuda tüm sivil toplum örgütlerinden olduğu gibi BADER'den de her türlü katkı ve destek alacaklarını ifade etti.

Ziyaretin anısına BADER Başkanı Akdoğan, Başkan Demirbaş’a saat takdim etti.

Ziyarete yönetim kurulu üyelerinden Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu, Dr. Ayşe Özkan, Burhan Demirok, Sinan Özkan, Ahmet Öztürk, Yakup Tengilimoğlu, Selami Ulusoy, Fatih Yılmaz, Tevfik Vardar, Muharrem Yılmaz, Mümtaz Şimçek, Kadir Dinçer, Fatih Kınacı, ve Abdülhamid Aytaç da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.