BADER’den Başkan Acehan’a Ziyaret

BADER’den Başkan Acehan’a Ziyaret

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) üyeleri Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Aynı zamanda BADER’in Danışma Kurulu üyesi olan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret eden BADER üyeleri, ilçe ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.  

Ziyarette konuşan BADER Başkan V. Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu, ’’Aynı zamanda dernek üyemiz olan Çubuk Belediye Başkanı Sayın Tuncay Acehan, Çubuk için önemli bir sorumluluk aldı. Kendileri bunun çok rahatlıkla üstesinden gelebilecek siyasi ve bürokratik tecrübeye sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. İlçesi için önemli hizmetler yapacağını da biliyoruz. Yolu ve bahtı açık olsun’’ diye konuştu.

Arıoğlu, Başkan Acehan’ın ilçe halkıyla iyi bir iletişim kurduğunun dikkatlerinden kaçmadığını sözlerine ekledi.

Çubuk ilçesinin layık olduğu hizmetleri yapmak için ekibiyle birlikte var gücüyle çalışacaklarını kaydeden Başkan Acehan’da, bu konuda tüm sivil toplum örgütlerinden olduğu gibi BADER'den de her türlü katkı ve destek alacaklarını ifade etti.

Ziyaretin anısına BADER Başkan V. Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu,  Başkan Acrehan’a plaket takdim etti.

Ziyarete Bader Başkan V. Yrd.Doç.Dr.İbrahim Ethem Arıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bürokratlar; Genel Müd.Yrd. İbrahim Taşkesti, Daire Başkanı Cemalettin Söğüt, B.B.Ego İç Kontrol Başkanı Recep Konokman, Daire Başkanı Osman Yüce, Başbakanlık Müşaviri(Eski Genel Müd.Yrd.) Halim Cantürk, Banka Müdürü Hasan Türe, Müdür Fehmi Akalın, Uzman Kim Müh. H.Hüseyin Çayan, Uzman Biyolog Ramazan Akpınar, Adalet Bakanlığı Müşaviri Fahri Balcı, Müdür Elek. Müh.Tevfik Vardar, Eski Daire Başkanı Nihat Yaman, Sağlık Teknikeri Muammer Söğüt ve Eski R.S.Hıfzussıhha Başkan Yard. Mustafa Akdoğan katıldı.

fotograf-1.jpgfotograf-2.jpgfotograf-3.jpgfotograf-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.