BADER'DEN AYHAN YILMAZ'A ZİYARET

BADER'DEN AYHAN YILMAZ'A ZİYARET

Bürokrat Ankaralılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri , Büyükşehir Grup Başkan Vekili Ayhan Yılmazı ziyaret ettiler.

bader1-003.jpgHacıbayram Ak Medrese’de gerçekleşen ziyaret'e  BADER Gn. Başk. Mustafa AKDOĞAN, Belediyeler Birliği Gn. Sek. Yard. Adem CEYLAN, İl Tarım Gn.Md.Yar.Burhan DEMİROK, Gn.Md.Yar.İbrahim, TAŞKESTİ, Müşavir Fahri BALCI, Dai.Baş.Yakup TENGİLİMOĞLU, Dai.Baş.Yusuf ÖZTÜRK, EGO İç Den.Bir.Baş.Recep KONOKMAN, Aile Bak. Hukuk Müşaviri Halil İbrahim AYÇİÇEK, Belpa Gn.Md.Yar.Mehmet YURTSEVEN, Halk Sağ.Baş.Yr.Danışmanı Dr.Ayşe ÖZKAN, Şb.Müd. Fehmi AKALIN, Şb.Md. Muharrem YIMAZ, Sağ.Sen Şb. Baş. Abdullah ÖZCAN, Banka Müdürü Emine GÜMÜŞ, Uz.Biyolog Ramazan AKPINAR, Altındağ MecliS Üyesi Muhitdin KARIK katıldı.
bader3-003.jpg
 BADER Genel Başkanı Mustafa AKDOĞAN ," Sayın Yılmaz Ankara’ya üstün hizmetlerde bulundu, Ankaralı bürokratlar olarak kendisi ile gurur duyuyoruz ve bundan sonra alacağı yeni görevler'de de büyük başarılar elde edeceğinden  eminiz" dedi.
 
Ayhan YILMAZ ise,"Öncelikle böyle seçkin bürokrat gurubunun ziyaretinden dolayı çok memnun oldum, BADER bürokraside önemli bir boşluğu doldurdu, daha çok yapılacak hizmetler var ve her konuda Bürokrat Ankaralılar Derneğine bürokraside ve siyasette edindiğim tecrübem ile her türlü desteği vereceğimi, her zaman dernek faaliyetlerinin yanında olacağımı belirtmek istiyorum" dedi.
 
Diğer taraftan Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Adem CEYLAN’da" Geçmişten bugüne Ayhan Bey’in Ankara için yaptıklarının en yakın şahidiyim, bundan sonra da önemli hizmetlerde bulunacağından eminim"dedi.
 
Karşılıklı iyi dileklerin ifade edildiği ziyaret, farklı bir programda bir araya gelebilmek temennisiyle sona erdi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.