BADER Genel Başkanı Taşkesti

BADER Genel Başkanı Taşkesti

"Bize düşen görev, kenetlenmek, büyümek, daha da genişlemek ve Ankaralılara sahip çıkmak, Ankara'yı daha iyi noktalara getirmek" -


ANKARA (AA) - Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) Genel Başkanı İbrahim Taşkesti, "Bize düşen görev, kenetlenmek, büyümek, daha da genişlemek ve Ankaralılara sahip çıkmak, Ankara'yı daha iyi noktalara getirmek" dedi.
BADER üyesi bürokratlar ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasetçiler ve iş adamları, "Birlik, Beraberlik ve İstişare Toplantısı"nda bir araya geldi.
İş adamı Ahmet Öztürk'ün Çubuk'ta bulunan fabrikasında iftar vakti gerçekleştirilen toplantıda konuşan Taşkesti, Ankaralı bürokratlar ile siyasileri, sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ve iş adamları bir araya getirmek için bu programı düzenlediklerini söyledi.
Taşkesti, BADER olarak derneklerini Ankara genelinde tanıtmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla tanışma ve kaynaşma amaçlı toplantılar düzenlediklerini belirterek, ne kadar örgütlü ve birlik içerisinde olunursa başarının da kendiliğinden gelineceğine inandıklarını dile getirdi.
İbrahim Taşkesti, "Bugünkü iftarımızla da bürokratlarımızla siyasilerimizi, kuruluş gayesi Ankara'ya hizmet etmek olan sivil toplum kuruluşlarımızı, kalkınmanın itici gücü iş adamlarımızı bir araya getirmiş bulunmaktayız. Bundan sonra da bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.
Sık sık bir araya gelmenin önemine değinen Taşkesti, "Bir araya geldiğimiz zaman Ankara ile ilgili konuları istişare etmiş oluyoruz. Bize düşen görev, kenetlenmek, büyümek, daha da genişlemek ve Ankaralılara sahip çıkmak, Ankara'yı daha iyi noktalara getirmek. Bu konuda hepinizin düşünce ve fikirlerine her zaman ihtiyacımız var" diye konuştu.
Toplantıya ev sahipliği yapan Ahmet Öztürk ise katılımcılara teşekkür etti.

Iftar Programına; Ankara Mv. Sayın Ayhan YILMAZ, Ankara Mv. Sayın Nevzat CEYLAN, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin AYANTAŞ, Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay ACEHAN, MEB Müsteşar Yard. Muhterem KURT, Sanayi Bak. Müsteşar Yard. Hakan İlyas AYDOĞAN, AHİD Başk. Ercan KINACI, Sayın Adem CEYLAN, Emekli Paşa Yaşar BAL, Yargıtay Üyesi Muhsin ŞENTÜRK, Sayıştay Üyesi Ali KARAKAYA, Sayıştay Üyesi Mehmet Akif Umay, Mülkiye Başmüfettişi Sami PINARAKAR, Ankara Savcısı İsmail YALÇIN, Ankara Adliyesi Hakimi Hasan AKÇAN, ORSİAD Başkanı Özcan ÜLGENER, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fak. Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı ÜNAL, Prof.Dr. Faruk ÖZTÜRK, Prof. Dr. Dilâver TENGİLİMOĞLU, Diyanet Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Seyit Ali TOPAL, Tarım Bak. Gn. Md. Yrd. Burhan DEMIROK, Vergi Denetim Kurulu Başk. Yard. Yakup AKPINAR, Vergi Denetim Kurulu Başk. Yard. Behçet BAL, Türkiye Ağaç işleri Federasyonu Başk. Ali Rıza ERCAN, Akyurt Bel. Başk. Yard. İlhan ŞENER, Çubuk Bel. Başk. Yard. Şükrü ACIELMA, Çubuk Kant Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin YİĞİNER, İş Adamı Fuat ATASEVEN, İş Adamı Süreyya ÖZDEN, KOSGEB Başk. Yard. Ahmet KARAKOÇ, İş Adamı Cemal TOKMAK, Altındağ Belediyesi İmar Kom. Başk. Mühitdin KARIK, DHMİ Hava Trafik Başk. Mustafa KILIÇ, Başbakanlık Hukuk Müşaviri Adem AKTAN, Daire Başkanı Yakup TEMGİLİMOĞLU, Ankara Kültürünü Yaşatma Der. Başk. Necmettin PALACI, ÇUDEF Başk. Recep TAŞ, Ank. Marangozlar Odası Başk. Rıdvan AKTAŞ, İş Adamı Seyit KOCA, Orman Bak. Müşaviri Satılmış VARDAR, Aile Bak. Müşaviri Tülay AKYÜZ, MemurSen Hukuk Müşaviri Hüseyin Rahmi AKYÜZ, İş Adamı Yusuf SARIŞEN, Kızılcahamamlılar Dernek Başk. Beyhan SARI, ÇİMDER Başk. Ahmet KARAKUŞ, çok sayıda işadamı ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/ankara_haber/ankaradan_kisa_kisa-1393867

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.