AYNI KAVŞAKTA İKİNCİ KAZA...

AYNI KAVŞAKTA İKİNCİ KAZA...

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Zekai Gökşin Sokağı ile Başak Sokağın kesiştiği kavşakta bir yıl içerisinde aşırı süratten ikinci bir kaza meydana geldi.

  Şuayip YAMAN

 

Kazada mucize eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

 

14 Mayıs Pazar günü saat 19.00 sularında Başak Sokak istikametinde hareket eden 06 TAY 87 plakalı Renault marka araç ile Zekai Gökşin Sokağı istikametinden gelen 06 NG 979 Plakalı Audi A6 marka araç kavşakta çarpıştı.

 

Audi marka araç çarpışmanın şiddetinden yol kenarındaki beton direği ve telleri parçalayarak arsaya girdi. Renault marka araç ise çarpma sonrası yol üzerinde durdu.

 

Kaza ucuz atlatıldı. Renault marka araçtakiler kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken, Audi marka araçtakilerin ise burnu bile kanamadı. Kaza sonrası Audi A6 marka aracın şoförün bulunduğu sol kapının kaportası içeri doğru göçtü.

 

Olay yerine anında Ambulans geldi.

 

Kazaya karışan araçların kavşaktan çekilmesinin ardından, trafik yeniden normal akışına döndü.

 

Olay yerinden tesadüfen geçmekte olan Trafik ekibi, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra Renault sürücüsü ve yakınını İfadesini almak üzere Emniyet’e götürdü. Kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

 

Bu kavşakta geçtiğimiz yılda aynı şekilde bir kaza meydana gelmiş,,çocuklarını dershaneye yetiştirmek isteyen bir baba aracıyla aynı yerdeki beton direği ve telleri kopartarak arsaya girmişti.

 

Çevre sakinleri, “Bu kavşakta sürekli kaza oluyor. Kazaların oluş şekli birbirine tıpa tıp benziyor. Bu da bizleri tedirgin ediyor ve daha vahim bir olaya neden olmadan bu kavşakta trafik güvenliğini sağlayacak standartlara uygun düzenlemelerin yapılması gerekir” diyor.”

 

İlçede trafiğini yoğun olduğu bu tür yerlere trafik lambası ya da en kısa zamanda kasis konulması lazım...

dscn2232-vert.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum