AYNI GÜNDE İKİ MAĞAZA BİRDEN AÇILDI

AYNI GÜNDE İKİ MAĞAZA BİRDEN AÇILDI

İlçemizde bir günde, biri ‘Yunus Giyim’ diğeri ise ‘Sarar’ olmak üzere iki giyim mağazası daha Çubuklu vatandaşların hizmetine açıldı.

 

                                     Şuayip YAMAN

 

Yunus Asma, “Müşteri Memnuniyeti Çok Önemli”

Erkek ve Bayan reyonlarıyla giyimin yeni adresi ‘Yunus Giyim’ ikinci mağazasını Yavuz Selim Mahallesi İzzet Korman Sokak No: 10 adresinde açtı.

yunussarar02.jpg

Açılışa özel yüzde 40’ varan indirim başlatan Yunus Giyim Mağazası sahibi Yunus Asma amaçlarının erkek ve bayan modasını en güzel şekilde sergilemek ve kaliteyi en uygun fiyata müşterilerine sunmak olduğunu ifade ederek, “Kaliteli ürünleri, kaliteli bir mağaza da, ve en uygun fiyata’ sloganıyla hareket ettik.

yunussarar03.jpgyunussarar04.jpgyunussarar05.jpg

Müşteri Mutluluğu”nu temel ilke edindik ve kaliteden ödün vermeyen anlayışıyla siz müşterilerimize hizmet vereceğiz.”

 

Bahattin Çoşkun, “Bölgede İlk Sarar Mağazası Biziz”

Sarar Mağazası ise, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı No: 13’de bol ve çeşitli ürünleriyle Çubuklu ihtiyaç sahiplerine hizmet vermeye başladı.

yunussarar06.jpgyunussarar07.jpg

Sarar, tüm Türkiye‘ye yayılmış mağazalar zincirine ilçemizde de bir yenisini daha ekledi. Coşkun Giyim, Sarar‘ın Çubuk mağazasını yeni dizaynı (çizim, tasarı) ile açtı.

Sarar‘ın Çubuk Mağazası, merkezi Almanya‘da bulunan dünyanın en ünlü dizayn firmalarından olan Peter Schmidt Stüdyolarında geliştirilen yeni mağazacılık anlayışına uygun olarak hazırlandı. Metaller, açık renk ahşaplar ve granit taşlardan oluşan bu özel mağaza Çubuklu müşterilerine en iyi şekilde hizmet etmek için tasarlandı.

yunussarar08.jpg

Açılışa Özel İndirimin yapıldığı Çubuk Sarar Mağazası sahibi Bahattin Çoşkun, “Kusursuz Sarar şıklığını Çubukluya taşıyacak olan yeni mağazamızı bugün açmış bulunuyoruz.

İlk mağazamız olan Coşkun Giyim Mağazası’nı açmadan önce müşterilerimiz alışveriş için Ankara'ya gidiyorlardı. Mağazamızı açtıktan sonra insanlara Coşkun Mağazası’ndan alışveriş yapmaya başladılar. Bu sayede yeni insanlar tanıdık ve onlarla çok güzel dostluklar kurduk. O dönemlerde de sarar ürünleri satıyorduk.

yunussarar09.jpg

Sarar markasına Çubuk’ta talep çok fazla idi. Biz de bu talepleri karşılamak için bu mağazayı açtık. Müşteri memnuniyeti için var gücümüzle çalışacağız."

Yunus Giyim ve Sarar Mağazalarının açılışına ilçe halkının ilgisi oldukça fazla idi.

Açılışta misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.

Her iki mağaza sahibini de girişimci ruhlarından dolayı de tebrik ediyor, bu işyerlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın, hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.