Ayhan Yılmaz’dan Çubuk’a teşekkür ziyareti

Ayhan Yılmaz’dan Çubuk’a teşekkür ziyareti

Eski Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Çubuk’u ziyaret ederek, desteklerinden dolayı vatandaşa ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Eski Ak Parti Ankara Milletvekili ve 1 Kasım seçimlerinde 9’uncu sıradan aday gösterilen Ayhan Yılmaz’ı AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve partililer ilçe girişinde karşıladı.

İlk olarak Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Yılmaz, daha sonra kendisini yalnız bırakmayan sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret etti.

Seçim süresince Ankara 2. Bölgede kendisine büyük bir destek olduğunu söyleyen Yılmaz, ’’Özellikle Çubuk ve Pursaklar ilçelerimizde büyük destek verildi. Tüm sivil toplum örgütleri yanımızda bulunarak bizim için gece gündüz çalıştı. Allah razı olsun bu bölgede Ak Parti’ye güçlü bir destek çıktı. Her şeyde bir hayır vardır. Ben bu dönem meclise giremesem de kazanan ülkemiz ve vatandaşlarımız oldu’’ dedi.  

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’da, Çubuk’un tarihinde ilk defa genel seçimde bir partiye bu kadar yüksek bir oy verildiğini belirterek, Çubuklulara teşekkür etti.

Ülke genelindeki büyük çoğunluğun olduğu gibi Çubuklularında bütün mazlumların umudu olan AK Parti'yi iktidara taşıyarak ülkenin huzuru refahı ve birlikteliğine 'evet' dediğini ifade eden Başkan Acehan, şunları kaydetti:

‘’Bir taraftan seçimlerde zafer ile çıkan AK Parti'nin sevincini yaşarken, bir taraftan da Cumhuriyet tarihinde ilk defa bölge insanımızdan bir milletvekilini bu seçimde meclise gönderememenin üzüntüsünü yaşamaktayız. Çubukluların Ayhan abisi olarak ilçemizdeki 7’den 77’iye herkes sizi daha iyi yerlerde görmek istiyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada inşallah ilçemizin hizmet konusunda sesi olmaya devam edeceksiniz’’

Yılmaz, ‘Hünerli Eller Pazar’ını gezdi

Konuşmaların ardından ilçede esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Yılmaz, daha sonra Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından açılan ‘Hünerli eller Pazar’ını gezdi. Bir süre kadınlarla sohbet eden Yılmaz, yakınları için alış veriş yaptı.

ayhan-yilmaz1-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.