Ayhan Yılmaz Çubuk'ta İncelemelerde bulundu.

Ayhan Yılmaz Çubuk'ta İncelemelerde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Ayhan Yılmaz Başkent Gaz Genel Müdürü Veysel Karani Demir ile Çubukta incelemelerde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Ayhan Yılmaz Başkent Gaz Genel Müdürü Veysel Karani Demir ile Çubukta incelemelerde bulundu. Doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen Yılmaz ve Demir çalışmaların devam ettiğini belirtti.


Ayhan Yılmaz yaptığı açıklamada ”Doğalgaz çalışmaları ile alakalı yerinde tespitler yapmaya geldik. Kış gelmeden daha çok hemşerimizin abone olabilmesi için gerekli çalışmaları Genel Müdürümüz ile birlikte yerinde inceledik. Şu ana kadar 4000 abonenin bağlantısı yapıldı. Hattın geçtiği yerlerde Kasım ayının 10"nu na kadar bağlantılar yapılacak. Doğalgazın geçtiği yerlerde hemen asfalt çalışmalarına başlayacağız. Kış yaklaştığı için diğer yerlerin doğalgaz bağlantılarına da bahar ayında tekrar başlayacağız. Kaymakamlık ve diğer kamu kurumlarının, okulların ve hastanenin doğalgaz bağlantıları bu yıl içerisinde bitirilmiş olacak” dedi.


Başkent Doğalgaz Genel Müdürü Veysel Karani Demir"de 15 gün içerisinde Çubuk"ta Doğalgaz abone merkezinin açılacağını belirtti.

Ayhan Yılmaz ve Genel Müdür Demir Atatürk Parkında beraberlerinde Çubuk AKP İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hamza Aydoğdu, Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Osman Aydos, Esenboğa belde Belediye Başkanı Mehmet Kuzal, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi M.Cevat Emre, Esenboğa AKP Belde Başkanı ve partililerle vatandaşların sorunlarını dinlediler.


Ayhan Yılmaz Su aboneliği ile ilgili olarak da vatandaşların şikâyetlerini dinleyerek Ankara"ya gitmeden Çubuk"ta halledebilmeleri için gerekli görüşmeleri hemen yapacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum