AYBÜ ÜYELERİ ÇUBUK'TA BULUŞTU

AYBÜ ÜYELERİ ÇUBUK'TA BULUŞTU

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla öğretim üyeleri ve aileleriyle bir araya geldi.

AYBÜ Çubuk Merkez Yerleşkesinde düzenlenen programa Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanvekili Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu ve üniversite öğretim üyeleri ile aileleri katıldı.

Doğan, programın açılışında yaptığı konuşmada, AYBÜ'nün çok büyük bir aile olduğunu dile getirerek, bu ailenin tüm bireyleriyle bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirtti.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ın da yanlarında olmasının kendilerine güç verdiğini ifade ederek, Doğan, şunları söyledi: 

"Hem baharın gelişini hem de 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak için bugün üniversitemizin bayan hocalarını ve onların aileleriyle bir araya geldik. Öncesinden bir kahvaltı arkasından da çeşitli etkinlikler düzenleyerek güzel bir gün geçirmelerini sağladık. Burada güzel bir birlik ve beraberlik ruhu oluştu. Sağ olsun Çubuk Belediye Başkanımız da bizi yalnız bırakmadı" dedi.

Doğan, üniversitelerinin doğa harikası yerleşkesinden herkesin faydalanması için projeler yaptıklarına da değinerek, şunları kaydetti: 

"Bundan sonra buradaki tesisleri etkin hale getirmek istiyoruz. Özellikle hafta sonra tüm halkımızın kullanımına açmak istiyoruz. Buraya bir düğün salonu yaptık. Buradan hem çalışanlarımız ve onların yakınları hem de ilçe halkı yararlanabilecek. Yine hipoterapi merkezimiz önümüzdeki ay itibariyle faaliyete geçecek. Bugün burada geleneksel okçuluk alanında hem hocalarımıza hem bayanlara hem de çocuklarına yönelik bir eğitim programı düzenledik. İnşallah bu yerleşkede okçuluk eğitimi için bir salon hazırlayarak burada öğrencilerimize yönelik eğitimlere devam edeceğiz. Biz geleneksel sporlarımızı burada canlandırmak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.