AYBÜ “MYO” VE “SHMYO”  MEZUNİYET TÖRENİ...

AYBÜ “MYO” VE “SHMYO” MEZUNİYET TÖRENİ...

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Meslek Yüksek Okulu (MYO) ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO)’ nun “2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni” Çubuk Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Şuayip YAMAN

Törene, Çubuk İlçe Kaymakamı Uğur SEZER; Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yeni Rektörü Prof. Dr. İbrahim AYDINLI, Sağlık Meslek Yüksek Okulları Müdürü Prof. Dr. Aytunç ATEŞ, ilçede faaliyet gösteren STK ve meslek odaları temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ile aileleri ve davetliler katıldı.

 

Sunuculuğunu Çocuk Gelişimi Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hatice Merve İMİR’in yaptığı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Bölüğü ve Ankara Kulübü Seymenlerinin muhteşem gösterileri ile devam etti.

 

Ankara Kulübü Seğmenlerinin sunduğu Ankara Oyun havalarına protokol ve öğrenciler de eşlik etti.

 

Sağlık Meslek Yüksek Okulları Müdürü Prof. Dr. Aytunç ATEŞ tarafından günün anısına Mehteran Başı’na plâket ve bir buket çiçek verildi.

 

Keza Ankara Kulübü Derneği Seymen başı Gürcan MADEN’e de günün anısına Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Yüksel ÜNALDI tarafından plâket ve bir demet çiçek takdim edildi.

 

Ankara Kulübü Seğmenlerinin ‘Ankara Oyun Havaları’ eşliğindeki gösterilerine protokol ve öğrenciler de katıldı. 

 

Ankara Kulübü Derneği Seymen (Seğmen) başı Gürcan MADEN gösteri öncesi; “Derneğimiz soyut kültürel mirasımız olan bir yapıyı, gelecek nesillere taşımak için; Yurt içi ve dışında ki kültürel etkinliklere katılmaktadır. Oğuz soyu geleneğine beraber sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu gibi geleneklerin popüler kültür karşısında yok olmaması için mücadele ediyoruz.

 

Seğmenler aynı zamanda birer kültür elçisidir” açıklamasında bulundu.
 

Gösterilerin ardından Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aytunç ATEŞ, Rektör Prof. Dr. İbrahim AYDINLI ve dereceye giren öğrenciler adına okul birincileri Kübra ASLAN ve Rabia TÜR birer açılış konuşması yaptı.
 

Sağlık Meslek Yüksek Okulları Müdürü Prof. Dr. Aytunç Ateş, “Mezuniyet Töreni” konuşmasında, “Saygıdeğer katılımcılar, Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor Mezuniyet Törenimize hoş geldiniz diyorum.

 

Bugün burada Sağlık Hizmetleri meslek Yüksek Okulu (SHMYO) ve Meslek Yüksek Okulu  (MYO)’ muzun mezuniyet töreni için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum...

 

Bugün her iki Meslek Yüksek Okulumuzun ilk mezunlarını vermenin büyük gururunu yaşıyoruz.

(SHMYO) 2013 yılında kurulmuş olup, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında ilk olarak üç programda öğrenci kabulü yaparak eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır.

 

Yerleşke de faaliyet gösteren her iki oklumuzda toplam 1100 öğrencimiz bulunmaktadır.

Bu okullarımızda mevcut programlar uygulanırken bir yandan da bir yandan da yeni gelişmelere ayak uydurmaya çalıştık.

 

Bu programlar;

 

  • Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri,
  •  Elektronörofizyoloji,
  •  Ve Tıbbi Görüntüleme Programlarıdır.

 

Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri Programı; Türkiye de ilk olarak SHMYO muz bünyesinde açılmış bir program olup bu programımızın (Sağlık Teknikeri olarak) Meslek tanımı yapılmış ve bu yıl KPSS formunda da yer almıştır.Bugün bu programdan mezun olan öğrencilerimizle birlikte bu alanda Türkiye’nin ilk mezunlarını vermenin de gururunu yaşadığımızı ifade etmek istiyorum..

 

MYO’ muz ise Üniversitemiz koordinatörlüğünde 2016-2017 eğitim öğretim yarıyılında yarı pasif olarak üç programda eğitime başlamış olup daha sonra üniversitemiz bünyesindeki kurulum süreci tamamlamıştır.

 

MYO’ muz bünyesindeki programlar İse;

 

  • Grafik Tasarım Programı,
  • Halkla İlişkiler ve Tanıtım,
  • Ve Optisyenlik programlarıdır...

 

SHMYO bu iki yılık süreçte eğitim öğretim faaliyetlerini Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi’nde sürdürürken, Meslek Yüksek Okulları (MYO) ise ilk olarak eğitime OSTİM Yerleşkesi’nde başlamış daha sonra Ovacık Yerleşkesi’ne taşınmıştır...

 

Önümüzdeki yıl her iki MYO’ muz da eğitim-öğretim faaliyetlerine bu tarihi ve doğal güzelliklere sahip ÇUBUK Yerleşkemizde devam edeceklerdir.

 

Evet tarihi diyorum çünkü bu alan 1900’lerin başından itibaren uzunca yıllarca Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde ülkemize hizmet vermiş ve 2007 yılında eğitim amaçlı olarak kullanılmak üzere Gazi Üniversitesi’ne, 2015 yılında ise Gazi Üniversitesi tarafından Üniversitemize devredilmiştir.

 

Evet, doğal diyorum çünkü içerisinde yüzlerce meyve ağacı ve çam ağaçlarının olduğu, sincapların yaşadığı bir Yerleşke’den bahsediyorum. Öğrencilerimiz bu doğal güzelliklerin içerisinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam ettirmektedirler.

 

2015 yılında bu yerleşke devralındıktan sonra yerleşkede öğrencilerimizin daha güvenli ve güzel bir ortamda eğitimlerini devam ettirebilmeleri için çeşitli çalışmalar başlatılmıştır.

 

İlk olarak çevre tel örgülerinin yenilenmesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla fiziki altyapının iyileştirilmesi anlamında çok kapsamlı bir çalışma başlatılmıştır. Yapılan büyük yatırımlar neticesinde bu çalışmalar bu yıl itibari ile tamamlanmış ve yerleşkemiz çok daha güzel bir görünüme ve fiziki altyapıya sahip olmuştur.

 

 Bu anlamda Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, çalışanlarına ve emeği geçen herkese ve üniversitemiz adına koordinasyonu sağlayan yüksekokul sekreterimize huzurlarınızda teşekkürü bir borç biliyorum...

 

Üniversitemizde bu yerleşkemize çok büyük yatırımlar yaparak buranın gelişimine katkıda bulunmuştur. Bu çerçevede yerleşkede bulunan binaların fiziki şartlarının iyileştirilmesi ile başlayan süreç daha sonra Üniversitemiz sosyal tesislerinin bu yerleşkede hayata geçirilmesi ile devam etmiştir.

 

Son olarak yine özellikle Cerabral Palsili çocukların tedavilerine destek sağlamak amacıyla Hipoterpi Uygulama ve Araştırma Merkezi bu yerleşkede kurulmuş ve merkezin amaçlarına yönelik manej, ahır ve atlar merkezimiz hizmetine sunulmak üzere çeşitli yatırımlar yapılmıştır.

 

SHMYO ve MYO olarak her yıl ülkemiz ihtiyaçları ve iş olanakları dikkate alınarak yeni programların, Meslek Yüksek Okullarımız bünyesinde açılmasını amaçlamaktayız. Bu bağlamda önümüzdeki yıl her iki Meslek Yüksek Okulumuz bünyesindeki toplam 6 programın yanı sıra 4 yeni program daha açılarak toplamda 10 programda yaklaşık 500 öğrenci ile Yerleşke de eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştı.

 

Bu yeni programlar;

 

  • Ağız ve Diş Sağlığı,
  • Bilgisayar,
  • Biyomedikal,
  • Tıbbi Laboratuar programlarıdır.

 

Her yıl bu programlara yenilerini eklemeyi amaçlamaktayız. Bu amaçla bir yandan programların sayısını artırırken bir yandan da daha kaliteli bir eğitim verebilmek için eğitim altyapısının iyileştirilmesi ve öğretim elmanı sayımızı artırmayı da amaçlamaktayız. Bu bağlamda önümüzdeki yıl tadilatı tamamlanan yeni binamızda eğitimize devam edeceğimizi buradan müjdelemek istiyorum...

 

Bu süreçlerde bizden desteğini hiç esirgemeyen ve hep yanımızda olan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim AYDINLI başta olmak üzere Üniversitemiz yönetimine ve tüm çalışanlarına da huzurlarınızda teşekkürü bir borç biliyorum.

 

Sevgili Öğrenciler, Sevgili Mezunlarımız;

 

Evet, bugün iki yıllık bir sürecin sonu belki; iki yıl boyunca acı tatlı birçok anılarla g,

Geçirdiğiniz üniversite yılları artık geride kalıyor. Bugün hasat günü, bugün iki yıl boyunca gösterdiğiniz çabanın emeklerin karşılığını gördüğünüz gün.

 

Bu anlamda bir son olabilir ama gelecek anlamında önünüzde tertemiz yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Bu süreçte biz hocalarınız, idareciler ve tüm personelimiz olarak mevcut imkânlar çerçevesinde sizlere en iyi şekilde eğitim vermeye, sizlere örnek olmaya ve sizlerin yanında olmaya çalıştık. Umarım bu anlamda başarılı olabilmişizdir.

 

 Bugün hasat günü gelecek anlamında sizlere başarılar dilerim. Bugün mezunlar olarak Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) mezunları arasına katılmış bulunuyorsunuz. Doğru bildiğiniz şeylerden ödün vermeden AYBÜ’yü başarıyla temsil edeceğinize inancım tamdır.

 

Ben eminim ki almış olduğunuz eğitimle yaşamın her noktasında bizleri çok iyi bir şekilde temsil edecek ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ismini hep daha yukarılara taşıyacaksınız.

 

Başta vatanımıza, kendinize ve ailenize hayırlı bireyler olacaksınız.

 

Bu düşüncelerle hepinize bundan sonraki hayatınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum...

 

Her şey gönlünüzce olsun...

 

İyi çalışmak, üretmek ve başarılı olmak zorundasınız. Bunun içinde çok ama çok çalışmak zorundasınız. Değerli öğrenci arkadaşlarım, ben de akademik hayatıma sizin gibi bir yüksek okulda atıldım. Sürekli öğrenecek, çalışacak, kendinizin yetiştireceksiniz. Dikey sınavlarla 4 yıllık okulda okuyabilirsiniz. Bunun lisansı, yüksek lisansı var. Çıtanızı hep yükseğe koyun...

 

Sevgili Velilerimiz;

 

Çocuklarınıza emekler verdiniz, semeresini de bugün alıyorsunuz. Onlarla ne kadar övünseniz azdır. Sizlere teşekkür ederim.

 

Bugün bizim gibi sizler içinde büyük bir gurur günü. Daha dün doğmuşlardı ne zaman büyüdüler de bugün üniversiteden mezun oluyorlar dediğiniz gün. Evet zaman çok hızlı geçiyor.

 

Çocuklarınız için hep fedakârlıkta bulundunuz onların iyi bir eğitim alabilmeleri için hep kendinizden ödünler verdiniz bu yüzden bugün ne kadar gururlansanız ve mutlu olsanız o kadar haklısınız. Hepinizi tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum...

 

Sevgili Hocalarım;

 

Evet, bu süreçte çok zor zamanlar geçirdik fakat hep birlikte bu zorlukların üstesinden gelmeyi başardık ve bugün bunların bir sonucu olarak hep birlikte ilk mezunlarımızı vermenin haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

 

Yeni kurulan iki meslek yüksekokulu olarak zaman zaman hoca ihtiyaçlarımızı üniversitemizin diğer birimlerinden ve kurumumuz dışından alanında uzman kişilerden destek alarak gidermeye çalıştık. Tüm bu süreçlerde bize destek sağlayan kendi hocalarımıza, Üniversitemiz diğer birimlerden ve üniversitemiz dışından katkı sağlayan hocalarımıza ve tüm personelimize burada ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

İyi ki varsınız bizi yalnız bırakmadınız bundan sonrada yanımızda olacağınızdan eminim..”.

 

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim AYDINLI, üniversitesinin geleceği ile ilgili hususları dile getirdiği konuşmasında,  “Herhalde Ankara’da hiçbir üniversiteye Mehteran bu kadar yakışmamıştır.

 

Bir Osmanlı Sultanı’nın (Yıldırım Beyazıt) isminin verildiği bir Üniversite de görev yapmak onur ve gururuna eriştim. İnşallah görev sürem olan 4 yıl boyunca başarılı olurum.

 

Hayatımda hiçbir zaman ayağı yere basmayan bir söz etmedim.

 

Üniversitemiz genç bir (10 yıllık) bir Üniversite. Eski Rektör Prof. Dr. Metin DOĞAN işe

Başlayan, Etlikte, Cinnahta, Esenboğa da kampusları (yerleşke) olan genç bir üniversite. Üniversitemiz 7 fakülte, 4 yüksek okul ve 1 enstitü ile eğitim, öğretim hayatına başladı. 12 fakülte ve 5 yüksekokula erişti.

 

Üniversitemiz “ara eleman” değil “ana eleman”  yetiştiriyor. Bu arkadaşlarımız mühendisler ve doktorlar kadar değerli...

 

Esenboğa Kampusu hakkında da bilgi veren Rektör Prof. Dr. AYDINLI, “Üniversite demek birlik demektir.

 

Cumhurbaşkanımız bu külliyeyi çok önemsiyor. Göreve geldiğimde Külliye’yi ziyaret ettik.

Akkuzulu’daki şehidimizin ailesini ziyaret ettik. Çubuk “Şehitler Diyarı”.  

 

Bu Kampusu (Çubuk Yerleşkesi)) ve Ana Kampusu (Esenboğa Kampusu) daha da genişletip Külliyemizi Ankara ile birleştirmeye çalışacağız.

 

Çubuk’ta endüstri ve sanayi alanlarının olması ve zengin tarihi dokusunun olması bize umut veriyor.

 

Çubuk’u, Yıldırım Beyazıt Han’ın hızına eriştireceğiz. Çünkü Yıldırım Beyazıt Han, o orduyu Edirne’den Anadolu’ya hızla getirdi.

 

 Üniversitemiz çok genç olmasına rağmen ülke çapında şu anda 9. sıradayız. Dünya sıralamasında ise binin içindeyiz.

 

“Marifet itibara tabidir” ilkesinden hareketle üniversitemizi daha da yükseklere çıkartacağız.

 

OTDÜ, Hacettepe, Gazi, Ankara üniversiteleri çok eski biz onlar gibi olamayacağız. Biz kendimiz olacağız ki “Milli ve Yerli” olalım.

 

Özellikle savunma sanayi” ile ilgili çalışmalarda başarılı olacağız.

 

Sevgili öğrenciler bugün sizler için çok önemli bir gün. Enes kardeşimiz  “Hocam biz engelliyiz. Külliye de her yere ulaşabiliyorduk. Burada da ulaşmak istiyoruz” demişti.

 

Engelli kardeşimiz burada da ulaşacak. Kendisi için gerekli düzenlemeleri yapacağız.

Biz de hemen kolları sıvadık. Gördüğünüz bu platformu da engellilerin rahatça kullanabileceği konuma getireceğiz.

 

Üniversitemizi “Kuzey Yıldızı Üniversitesi” haline getireceğiz.”

.

Okul Birincilerinin konuşmaları...

 

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu birincisi Elektronörofizyoloji Programı öğrencisi Kübra ASLAN, “Eğitimimde katkı ve desteği olan hocalarıma ve biricik aileme sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunarım.

 

 Bundan böyle Okulumu en iyi şekilde temsil etmeye gayret edeceğim.”

 

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencisi Rabia TÜRK, “Her türlü ekonomik olumsuzluklara rağmen çalışıp didinerek eğitimimi tamamlamama büyük katkı ve desteği olan anneme, kız kardeşime ve aileme sonsuz teşekkür ederim.

 

Ve yine eğitimime katkıda bulunan çok değerli hocalarıma da saygı ve minnetlerimi sunarım.”

 

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu birincisi Elektronörofizyoloji Programı öğrencisi Kübra ASLAN ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencisi Rabia TÜRK mezuniyet kütüğüne plâket çaktılar.

 

AYBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim AYDINLI tarafından Okul birincileri Kübra ASLAN ve Rabia TÜRK’e birer plâket ve hediyeler takdim edildi.

 

Yüksekokullarda İkinci ve Üçüncü Olanlara Başarı Sertifikası:

 

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İkincisi Tıbbi Laboratuar Teknikleri Programı öğrencisi Sümeyya ERÇİN ve Meslek Yüksekokulu İkincisi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencisi Ferhan Bahar KIZILKAYA’ya belgeleri İlçe Kaymakamı Uğur SEZER tarafından takdim edildi.

 

  • Sağlık Hizmetleri meslek Yüksekokulu üçüncüsü Elektronöroloji programı öğrencisi Ebru Halime ORPAK ve Meslek Yüksekokulu üçüncüsü grafik tasarım programı öğrencisi İrem SÜLÜNER’e başarı belgesi bir akademisyen tarafından verildi.

 

  •  Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı Birincisi Gizem AKAR’a,

 

  • Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı İkincisi Sibel GÜVEN’e,

 

  • Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı Üçüncüsü Melek AKAR’a,

 

Plâket ve başarı belgeleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Kazım ARICAN tarafından verildi.

 

  • Ağız ve Diş Sağlığı Programı Birincisi Besra AKBAY’a,

 

  • Ağız ve Diş Sağlığı Programı İkincisi Fatih AY’a,

 

  • Ağız ve Diş Sağlığı Programı Üçüncüsü Çağla YEŞERİROĞLU’na,

 

Plâket ve başarı belgeleri Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr. Öner ALKAN ve Dekan Yardımcısı Öğretim Görevlisi Onur ODABAŞ tarafından takdim edildi.

 

  • Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri Programı Birincisi Zeliha Sena DURSUN’a,

 

  •  Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri Programı İkincisi Merve UZUNDAYI’ya,

 

  • Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri Programı Üçüncüsü Saliha DEMİRYÜREK’e,

 

 Plâket ve başarı belgeleri Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih UŞAN tarafından takdim edildi.

 

  • Elektronörofizyoloji Programı Birincisi Kübra ASLAN’a,

 

  • Elektronörofizyoloji Programı İkincisi Ebru Halime OSPAK’a,

 

  • Elektronörofizyoloji Programı Üçüncüsü Nermin Aslı KILIÇ’a,

 

Plâket ve başarı belgeleri bir akademisyen tarafından takdim edildi.

 

  • Optisyenlik Programı Birincisi Behiye ÇOŞKUN’a,

 

  • Optisyenlik Programı İkincisi Şeyma BOSTAN’a,

 

  • Optisyenlik Programı Üçüncüsü Sercan ÇELİK’e,

 

Plâket ve başarı belgeleri bir akademisyen tarafından takdim edildi.

 

  • Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Program Birincisi huriye Feyza GÜRTEKİN’e,

 

  • Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Program İkincisi Sedanur GÜRBÜZ’e,

 

  • Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Program Üçüncüsü Sefa KANSIZ’a,

 

Plâket ve başarı belgeleri bir akademisyen tarafından takdim edildi.

 

  • Tıbbi Laboratuar Program Birincisi Sümeyya ERÇİN’e,

 

  • Tıbbi Laboratuar Program İkincisi Sevgi GÖKSU’ya,

 

  • Tıbbi Laboratuar Program Üçüncüsü Ecem Deniz TAŞ’a,

 

Plâket ve başarı belgeleri bir akademisyen tarafından verildi.

 

  • Bilgisayar Programcılığı Programı Birincisi Celalettin ŞERBETÇi’ye,

 

  •  Bilgisayar Programcılığı Programı İkincisi İbrahim KALENDEROĞLU’na,

 

  • Bilgisayar Programcılığı Programı Üçüncüsü Şeyma ÖZER’e,

 

Plâket ve başarı belgeleri Rektör Prof. Dr. İbrahim AYDINLI tarafından takdim edildi.

 

  • Halkla İlişkiler ve Tasarım Program Birincisi Rabia TÜRK’e,

 

  • Halkla İlişkiler ve Tasarım Program ikincisi Ferhan Bahar KIZILKAYA’ya ,

 

  • Halkla İlişkiler ve Tasarım Program Üçüncüsü Ayşenur YEŞİLYURT’a,

 

Plâket ve başarı belgeleri Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Enver VEREP tarafından takdim edildi.

 

  • Grafik Tasarım Program Birincisi İREM SÜLÜNER’e,

 

  • Grafik Tasarım Program İkincisi Dilan TANEROĞLU’na,

 

  • Grafik Tasarım Program Üçüncüsü  Bahar ALTINOK’a başarı belgeleri Öğretim Üyesi Dr. Abdullah ORMAN tarafından takdim edildi.

 

Ağız ve Diş Sağlığı Programı mezunu 15 öğrenciye belgeleri Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin ORHAN, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Öner ALKAN, Dr. Öğretim Üyesi Onur ODABAŞI, Öğretim Görevlisi Adeviye Özlem İBİZ ve programda emeği geçen hocalar tarafından takdim edildi.

 

Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı ve Optisyenlik Programı mezunu 22 öğrenciye belgeleri Biyomedikal Cihaz teknolojisi Program Başkanı Öğretim Görevlisi Fazıl DUMAN, Optisyenlik Program Başkanı Öğretim Görevlisi Yasin ERGİN ve derse giren tüm öğretim elemanları tarafından takdim edildi.

 

Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri Programı mezunu 25 öğrenciye belgeleri Çocuk ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Görevlisi Safiye KESKİN, Öğretim Görevlisi Elif ÖZAYDIN-DEMİRBAŞ, Öğretim Görevlisi Ercan ERİNÇ ve programda derse giren tüm öğretim üyeleri tarafından takdim edildi.

 

Elektronörofizyoloji Programı mezunu 21 öğrenciye belgeleri Elektronörofizyoloji Program Başkanı Öğretim Görevlisi Adeviye Özkan İBİŞ, Öğretim Görevlisi Hüsniye BİLGE ve programda derse giren tüm öğretim elemanları tarafından takdim edildi.

 

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı mezunu 20 öğrenciye belgeleri Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Başkanı Öğretim Görevlisi İsmail FINDIKLI, Öğretim görevlisi Yasin ERGİN, Öğretim Görevlisi Levent GÖNÜLTAŞ ve programda derse giren tüm öğretim elemanları tarafından takdim edildi.

 

Tıbbi Laboratuar Teknikleri Programı mezunu 38 öğrenciye belgeleri Tıbbi Laboratuar Teknikleri programı başkanı Dr. Öğretim Üyesi Murat SERT, Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin AYHAN, Dr. Öğretim Üyesi Filiz YEŞİLIRMAK ve programda derse giren tüm öğretim elemanları tarafından takdim edildi.

 

Grafik Tasarım Programı mezunu 22 öğrenciye belgeleri Grafik Tasarım Program Başkanı Öğretim Görevlisi Sonnur ÖZDEMİR ve programda derse giren tüm öğretim elemanları tarafından takdim edildi.

 

Bilgisayar Programcılığı Programı mezunu 17 öğrenciye belgeleri Bilgisayar programcılığı program Başkanı Öğretim Görevlisi Yusuf EVREN AYKAÇ ve Dr. Öğretim Üyesi Abdullah ORMAN tarafından takdim edildi.

 

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı mezunu 15 öğrenciye belgeleri Halkla İlişkiler Program Başkanı Öğretim Görevlisi Hacı KAYA ve Öğretim Görevlisi Melda ASLAN tarafından takdim edildi.

 

Kupa Töreni

 

Yüksekokullar arası Futbol Turnuvası’nda birinci olan takımın kaptanına Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Enver VEREP tarafından kupaları takdim edildi.

 

Teşekkür...

 

Müzik grubunun hazırlayıcısı Çubuk Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Mehmet Yavuz ÖZBAY ve Meliha- Hasan Ali BOSTAN Müzik Öğretmeni Dilek ÖZBAY’a teşekkür hediyeleri Meslek Yüksekokullu Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Neşe ODABAŞ ve Öğretim Görevlisi Perihan ÇOBAN tarafından verildi.

 

Kep Atma Töreni...

 

Program mezun öğrencilere diplomaları verildikten sonra kep atma töreni ile sona erdi.

 

Kep Atma Töreni’nin ardından; İlçe Protokolü, Öğrenciler, akademisyenler ve öğrencilerin aileleri oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlendiler.

 

“Mezuniyet Töreni” Müzik dinletisi ve ikram ile sona erdi.

dscn7499-tile1.jpgdscn7531-tile2.jpgdscn7563-tile3.jpgdscn7598-tile4.jpgdscn7654-tile6.jpgdscn7678-tile7.jpgdscn7705-tile8.jpgdscn7730-tile9.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.