Ayantaş'tan Polonya Çıkarması

Ayantaş'tan Polonya Çıkarması

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve beraberindeki heyet, 2 ydönce kardeş şehir protokolü imzalanan Polonya'nın Piaseczno kentineziyarette bulundu.

 

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve beraberindeki heyet, 2 yd önce kardeş şehir protokolü imzalanan Polonya’nın Piaseczno kentine ziyarette bulundu. Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, ATtK Başkanı Aziz Şahin.

Akyurt Belediyesi Meclis Üyeleri, AKSIAD üyesi bir grup sanayici ve işadamı, Akyurt’la kardeş şehir protokolü imzalamış olan Polonya’nın Piaseczno şehrine bir ziyarette bulundular. tki ülke ve şehirlerarasındaki ekonomik ve sosyal ilişkilerin geliştirilmesinin amaç edinildiği ziyaret dostane bir hava içerisinde geçti. Piaseczno şehrinin tarihi yapılarını ve sanayi kuruluşlarını gezen Akyurt heyeti burada çeşitli kentlerin belediye başkanları ve sanayicileriyle de bir araya geldiler.

Piaseczno Belediye Başkanı Jozef Zalewski, Piaseczno Belediye Meclis Üyeleri ve bir grup sanayici ve işadamıyla bir araya gelen Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Bir sanayi kenti Akyurt’un Uluslararası Esenboğa Havaalanı sayesinde Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerine sadece birkaç saat uzaklıkta olduğunu belirterek “Her iki kentin bir çok ortak noktası var. Bu sorunların çözümleri noktasında birbirimiz tecrübelerinden yararlanabiliriz. Sanayicilerimizde karşılıklı işbirliği içerisine girerek iki ülke arasındaki iş hacminin artmasına önemli katkılar sağlayabilirler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum