Ayantaştan Askerlere  Jest

Ayantaştan Askerlere Jest

Akyurt Belediyesin'den vatani görevini yapmak için askere gidecek 1987/4 tertip askerlere anlamlı jest. vatani görevini yapmak için memleketin çeşitli bölgelerine görev yapmak için askere gidecek Mehmetcik için Asker Uğurlama Şöleni düzenlendi.


Asker Uğurlama Şöleninde Sanatçı Taner Olgun ve arkadaşları askere gidecek gençlere eğlenceli bir gece yaşattı. Akyurt Belediye Konferans Salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Ahmet Avşar, Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, İlçe Emniyet Amiri Hakan Yaralı, Ak Parti İlçe Başkanı Fethi Avcı, İl Genel Meclis Üyesi Musa Çakmak, Belediye Meclis Üyeleri, Vatandaşlar ve askere gidecek gençler katıldı.

Askerlik görevinin milletimizin yaşamında önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş “Bir zamanlar biz nöbet tutuyor o zaman siz rahatça uyuyordunuz, şimdi siz nöbet tutacak bizde güven içerisinde uyuyacağız. İnşallah hepiniz sağ salim bu görevi tamamlayarak ailelerinizin yanına dönersiniz ” şeklinde konuştu. İlçe Kaymakamı Ahmet Avşar"ın da bu dönem Yedek Subay adayı olarak askere gideceğini belirten Ayantaş kendisine de hayırlı teskereler dileyerek kendisine içinde çamaşır bulunan bir adet asker bavulu hediye etti.



Askere giden bütün Mehmetciklere Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş tarafından içerisin'de çeşitli hediyeler bulunan birer bavul hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum