Avcılar Şenlik'te Buluştu

Avcılar Şenlik'te Buluştu

Çubuk Avcılar ve Doğayı Koruma derneği hafta sonu Kışlacık Yaylasında Avcı ve Doğa şenliğinde buluştu.

Başkan Halil Yaşar ,Yönetim Kurulu üyeleri Kemal Özkan, Ahmet Gürses , Ayhan İyiiş ,Zekai Öztürk ile dernek gönüllüleri,Sedat Geniş ve Cumhur Akdoğan'ın organizasyonu ile coşkulu bir kutlama yapıldı.

 

Trap atışıyla başalayan şenlik'te Avcı ağalığını Çubuk esnaflarından Ali Karagöz aldı.Düzenlenen törenle yeni ağa'ya şapka takıldı , yelek giydirildi.

Katılımcıların heyecan ve coşkuyla izledikleri Tramp yarışmasında ise birinciliği İbrahim Kavasoğlu ve A.Osman Kalaycı göğüslediler.Birinci olan avcılar çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

Tek Kurşun  atışı yarışmasında birinciliği Keçiören Avcılar kulübünden Osman Baytar,İkinciliği ise Çubuk Avcılarından Cumhur Akdoğan ve Şerafettin Yağdıran paylaştılar.

Üçüncülüğü  ise Çubuk Avcılarından Adil Kürkçü kazandı.Yarışmada Birinci ve İkincilerin ödülünü Avcı ağası Ali Karagöz takdim ederken,Üçüncü Adil Kürkçü'nün ödülünü ise dernek Başkanı Halil Yaşar takdim etti.

Gençler'de derceye girenlerede çeşitli hediyeler takdim edilirken,proğrama katkılarından dolayı Keçiören Avcılar Derneğinden Eşref Başkan'a  hediyesi takdim edildi.

Trap atışında dereceye giren Çubuk ve PursaklarAvcılar Derneği'nden  Cafer Karaçay,Fatih Erdoğan,Serdar İbişoğlu,Şahsen Sakarya ve Süleyman Akbağ'a çeşitli hediyeler verildi.


Harman sezonundan ve düğünlerden dolayı şenliğe katılamadıklarını söyleyen doğa gönüllüleri Dernek yönetiminden butür proğramların uygun zamanda ve sıklıkla yapılmasını istediler.Dernek Başkanı Halil Yaşar'da amaçlarının avcıları bir araya getirip kaynaşmayı ve dostluğu pekiştirmek olduğunu ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.