ATO’da seçim maratonu başlıyor

ATO’da seçim maratonu başlıyor

Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) seçim maratonu, yarın başlayacak. Seçimde 64 meslek komitesiyle 181 üyeli oda meclisi için üyeler sandık başına gidecek.

ATO"da gerçekleştirilecek seçimlerin ilk etabında yarın, meslek komiteleriyle meclis üyelerinin seçimi için 64 sandık kurulacak. Seçimde meslek komiteleriyle meclis üyeleri, tek pusula kullanılarak belirlenecek.

Ankara Ticaret Odası seçimleri için oy kullanmak isteyen ATO"ya kayıtlı Çubuk'lu esnaflar için Saat 10:30–11:00 arası Çubuk Belediyesi önünden otobüs kaldırılacak.

Hakim gözetiminde yapılacak seçimde yaklaşık 20 bin üye, 4 yıllığına, 64 meslek komitesinin 426 üyesiyle, 181 meclis üyesini belirlemek amacıyla oy kullanacak. Oy verme işleminin saat 09.00′da başlayacağı seçimlerde sandıklar saat 17.00′de açılarak oy tasnifi yapılacak. ATO Başkanı Sinan Aygün"ün yeniden başkanlığa aday olabilmesi için İnşaat Malzemeleri Satıcıları Meslek Komitesinden Meclise seçilmesi gerekiyor.

Meslek Komiteleriyle meclis üyelerinin belirleneceği yarınki seçimlerin ardından, 23 Şubat Pazartesi günü 181 kişiden oluşan yeni oda meclisi, ATO başkanı ve yönetim kurulu üyelerini aynı oy pusulası üzerinde belirleyeceği seçimler için yeniden sandık başına gidecek. Aynı gün ayrıca Disiplin Kurulu ile TOBB Genel Kurul delegeleri seçimi de tamamlanacak.

Seçimin son etabı ise 24 Şubat Salı günü 181 üyeli oda meclisi, meclis başkanı, yardımcısı ve katip üyeyi seçecek. Aynı gün Meslek Komiteleri başkan ve yardımcıları ile Bütçe Hesapları Denetleme Komisyonu Başkan ve üyeleri seçimleri de yapılacak.

28 Şubat Cumartesi günü ise yeni ATO yönetim kurulu, kendi arasında yapacağı görev dağılımıyla iki başkan yardımcısını belirleyecek.








Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Çubuk"lu hemşerilerimizin Çubuk"un gelişimi için katılımlarını bekliyoruz.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.