Atatürk Parkı'nda Demokrasi Nöbeti Deva Ediyor

Atatürk Parkı'nda Demokrasi Nöbeti Deva Ediyor

Ankara'nın Çubuk ilçelerinde vatandaşların Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Atatürk Parkı’nda toplanan Çubuklular, demokrasi nöbetine tekbirler ve sloganlarla askeri darbe girişimini protesto ediyor. 
Darbe kalkışmasının başlamasından itibaren meydanları boş bırakmayan Çubuklular bugünde Atatürk Parkı’nda toplandı. Bir taraftan otomobil, minibüs ve kamyonetleriyle cadde ve sokaklarda sürekli ring atan Çubuklular, diğer taraftan da parkta kurulan sahnenin önünde ellerindeki Türk Bayraklarıyla marşlara eşlik ediyorlar. 

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat vereceği güne kadar demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceklerini söyledi.
Meydanları boş bırakmayan Çubukluları tebrik eden Acehan, "Bu millete kimsenin diz çöktüremeyeceğini çok iyi bir şekilde gösterdiler. Burada başta Sayın Kaymakamımız Cemal Şahin olmak üzere Başsavcımız, İlçe Garnizon Komutanımız, siyasi parti başkanlarımız, müftümüz bütün Çubuk'umuzun eşrafı dediğimiz sayılı insanlar, çocuklar, kadınlar hepsi burada." diye konuştu.

2dsc03118-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.