ASKİ’DEN SU BORCU OLANLARA UYARI…

ASKİ’DEN SU BORCU OLANLARA UYARI…

GENEL MÜDÜR KAYA; “SU BORÇLARINI YENİDEN YAPILANDIRMAK İSTEYEN ABONELERİMİZ İÇİN FIRSAT 1 ARALIK PAZARTESİ GÜNÜ SONA ERİYOR”

 ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 6552 sayılı yasa kapsamında su borçlarının da yeniden yapılandırılabildiğini hatırlatarak, “Bu imkandan  yararlanmak isteyen vatandaşlarımız için fırsat, 1 Aralık Pazartesi günü sonra erecek” dedi.

         Yasanın vatandaşlara büyük kolaylıklar sağladığını kaydeden Genel Müdür  Kaya, 6552 sayılı yasa birçok alanda olduğu gibi su borçlarının yapılandırılması noktasında da vatandaşlarımıza önemli kolaylıklar sağlıyor. ASKİ’ye su borcu olan vatandaşlarımızdan mutlaka bu yasanın kendilerine tanımış olduğu haklardan yararlanmalarını istiyoruz. Borçlar yapılandırıldıktan sonra peşin olarak ödenebileceği gibi 18, 24, 30 ve 36 ay taksitle de ödenebilir” diye konuştu.

         Su borcu olan tüm vatandaşlardan bu fırsatı kaçırmamalarını, 1 Aralık’a kadar başvurularını yaparak borçlarını yapılandırmalarını öneren Kaya, “ASKİ Genel Müdürlüğü olarak Ankaralılara haftanın 7 günü hizmet vermekteyiz. Borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımız hafta içi18:00’e kadar, hafta sonu ise 08.00-16.00 saatleri arasında tüm işlemlerini yaptırabilirler” dedi.

         Genel Müdür Kaya,  su borçlarını yapılandırmak isteyen abonelerin borçlarının, 30 Nisan 2014 tarihinden önceki borçlar  olması gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum