ASKİ’DEN SU BORCU OLANLARA KOLAYLIK…

ASKİ’DEN SU BORCU OLANLARA KOLAYLIK…

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, abonelerin 30 Nisan 2014 tarihinden önceki su borçlarının yeniden yapılandırıldığını belirtti. Genel Müdür Kaya, “Torba Yasa olarak bilenen 6552 sayılı yasa gereğince; ASKİ’ye su borcu olan abonelerin cezaları affedilecek, an

 ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, abonelerin 30 Nisan 2014 tarihinden önceki su borçlarının yeniden yapılandırıldığını belirtti. Genel Müdür Kaya, “Torba Yasa olarak bilenen 6552 sayılı yasa gereğince; ASKİ’ye su borcu olan abonelerin cezaları affedilecek, ana paraları ise yeniden yapılandırılarak, borcun taksitle ödenmesi  imkanı sağlanacak” dedi.

         Yasanın Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından ASKİ olarak çalışmalara başladıklarını belirten Genel Müdür Kaya, su borcu bulunan vatandaşların bu imkandan yararlanabilmek için 1 Aralık 2014 tarihine kadar mutlaka ASKİ Genel Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiğini söyledi.

 

“36 AYA KADAR TAKSİT İMKANI”

 

         Yasanın vatandaşlara büyük kolaylıklar sağladığının altını çizen Genel Müdür Kaya, “Yeni yasa ile 30 Nisan 2014 tarihinden önceki su borçlarının cezalı olan kısmı affediliyor. Bu uygulamadan faydalanmak isteyen aboneler, borçlarının ana paralarını 18, 24, 30 ve 36 ay gibi taksitlerle ödeyebilecekler” diye konuştu.

         Yasanın su borcu olan aboneler için büyük fırsat olduğuna  dikkat çeken Genel Müdür Kaya, “Su borcu olan tüm abonelerimiz  bu fırsatı değerlendirerek, kendileri için en uygun olan taksitlendirme ile borçlarından kurtulmuş olacaklar” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.