Asfaltlama Çalışmaları Hızlandı

Asfaltlama Çalışmaları Hızlandı

Çubuk'ta havaların ısınmasıyla birlikte belediye ekipleri asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, imar ve yol açma çalışmalarını başarıyla yürüttüklerini ve ilçenin gelişmesine olanak sağlayacak adımlar attıklarını, ilçede alt yapı ve yol açma çalışmalarının da aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Gelişmiş bir Çubuk için planlı, titiz bir çalışma yaptıklarını belirten Özden, "Yol açım çalışmalarımızın ardından alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapısı tamamlanan yerlerde de hemen akabinde asfaltlama çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonunu açtık. Geçtiğimiz yıl, ilçede alt yapı devam ederken, bir taraftan da insanlarımızın mağdur olmamaları için bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Bu yılda aynı şekilde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Dev bir şantiyeye dönen ilçemizde asfalt serme çalışmalarında bize her türlü destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek'e ve ekibinde de ilçem adına teşekkür ediyorum" dedi.

Bu yılın başından itibaren asfaltlama çalışmalarını titizlikle sürdüren ekipler 3 ayda, 8 mahallede 2640 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Fen işleri ekipleri 2011 yılında da belirlediği 15 bin ton asfalt hedefinin üzerine çıkmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çubuk Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü asfaltlama çalışmasının yanı sıra 7 mahallede yol açım çalışması gerçekleştiriyor. 2011 yılı içinde 30 kilometre yolun açılması hedeflenirken, 2100 metre imar yolu açımı, 4600 metre açılan yollara malzemeli bakım, 1800 metre bordür döşeme ve 8 mahallede de malzemeli yol bakım çalışması sürdürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum