Asansör Bakımınızı Yaptırdınızmı?

Asansör Bakımınızı Yaptırdınızmı?

Ankara'nın köklü asansör firmalarından Zümrüt Asansör San.Tic.Ltd.Şti.Kurucusu ve genel müdürü Veysel Şan,yaptığımız röportajda asansör periyodik bakım ve servis hizmetleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

            ASANSÖRDE CAN GÜVENLİĞİ

         Bir asansör ne kadar iyi olursa olsun, iyi bakım yapılmadığı sürece güvenli, verimli ve sürekli bir işleyişe sahip olamaz. Her yıl istemediğimiz üzüntü duyduğumuz asansör kazaları ile karşı karşıya kalıyoruz.Yetkisiz kişilere yaptırılan asansör bakımı bir kaza vukuunda yasal olarak hiç yapılmamış sayılır.bu durumda bina yöneticileri veya ilgili kurumlar mesul tutulabilir..ayrıca düşük bakım bedelleri öneren yetkisiz firmalar ile çalışmayı tercih etmenin uzun vadeli risk ve maliyetlerini göz ardı etmemek gerekir.bu konuda bilinçli davranmak gerekir çünkü asansör sizi taşıdığı gibi hayati önem de taşımaktadır.

        Bunların önüne geçebilmek için bina yönetiminin veya ilgili kurumun ayda 1 kez tam teşekküllü ve belgeli bir asansör firmasına periyodik bakımı yaptırması gerektiğini vurgulayan Zümrüt Asansör Genel Müdürü Veysel Şan; Asansörler,binalarda insanların gördüğü kapı, kabin,buton ve onu çalıştıran motor dan oluşan bir taşıma aracı oLmadığını Asansörlerin, mekanik ve elektronik parçaların (raylar,halatlar,frenler,paraşütler,kontrol panelleri,elektrik panolar v.b.) birleşiminden oluşan komplike bir taşıma araçları olduğunu söyledi.

        Bakım anlayışı, oluşabilecek asansör arızalarını gidermek değil, asansörlerin arızalanmaksızın güvenli ve sürekli çalışmalarını sağlamak temeline dayanır. Kaliteli bir asansöre sahip olabilmek için iyi bir servis teşkilatı, kaliteli malzemeler ve iyi montaj kadar önemlidir. Bu nedenle pörtföyümüzde olan tüm asansörlerin periyodik koruyucu bakımları itina ile yapar arıza çıkabilecek bütün sistem ve mekanik aksamları arıza yapmadan önce inceler ve kontrollerini yaparız. Hayatımızın vazgeçilmez ihtiyaçlarından olan asansörler periyodik bakımları düzenli ve ciddi bir şekilde yapıldığı taktirde hiçbir tehlike arz etmeden  güvenle kullanılabilir. 

       Bu nedenle Zümrüt asansör san.ve tic. Ltd.şti olarak teknik ve uzman kadromuzla ve mühendislerimizle asansör bakım ve servis hizmetlerini titiz ve ciddi bir şekilde insan hayatını önemseyerek yapıyoruz. ""önce insan sağlığı ve can güvenliği""prensibinden yola çıkarak müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti verebilmek için 32 yılı aşkın tecrübemizle sektörde üst zirvede  iyi bir konuma geldiklerini söyleyen zümrüt asansör genel müdürü Veysel şan müşterilerine hizmet vermekten onur duyduğunu asansör bakımının ciddi ve hayati bir iş olduğunun önemle altını çizdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.