Aras: "Çubuk Kabuğunu Kıracak"

Aras: "Çubuk Kabuğunu Kıracak"

15 yıldır Çubuk’ta yaşadığını belirten DSP Çubuk Belediye Başkan Adayı Haluk Aras, "Çubuk’a hizmete hazırım." dedi.

Belli ilkeleri olduğunun altını çizen Aras; “Bizde öncelik dürüstlük ve insanları sevmektir. Halkın katılımıyla dürüst ve şeffaf belediyecilikten yanayım. DSP ilçenin çehresini değiştirecek. Çubuk kabuğunu kırarak, bir Avrupa ilçesi olacak." dedi.

“Bedava Hizmete Son Vereceğiz”

Projelerini sıralayan Aras; Halkımızın katılımıyla şeffaf ve adil belediyeciliktir. Kişilere özel imara dur, projeli yeni imara devam edeceğiz. Çubuk – Ankara arası ulaşım ve trafik sorununu çözeceğiz. İşsiz gençliğe ve işsizlere iş istihdamı sağlayacağız. Bedava hizmete son vererek ilçemizin çıkarları için çalışacağız. Alt yapı hizmetlerini geliştireceğiz. Yeniden Yeşil Çubuk projesi yaratacağız. İçme suyu projesi, Öğrencilere burs imkânı sağlayacağız. Genç yaşlı herkes için spor kompleksi açacağız. El emeği göz nuru atölyeler açacağız. Kendi imkânlarıyla hacca gidemeyen Müslüman kardeşlerimizden 15 kişiye her yıl hacca göndermek olduğunu ifade etti.


Ekiplerinin hazır olduğunu belirten Aras, “Biz bu işi yapacağımıza inanıyorum. Yapanlardan en iyisini yapacağımıza da inanıyorum. Halkımızın desteğini aldık ve onların yanındayız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum