Anneler Günü'nde, Şehit Anneleri Unutulmadı

Anneler Günü'nde, Şehit Anneleri Unutulmadı

Anneler Günü dolayısıyla Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, şehit annelerini ziyaret etti.

Ziyarete, Zeki Avan'ın yanı sıra hayırsever iş adamlarından Yaşar SarıRamazan Yavuz ve dernek üyeleri de katıldı.

Ziyarette konuşan Avan, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için evlatlarını bu vatana feda eden şehit annelerini şehit evlatları yerine ziyaret ederek ellerini öptüklerini söyledi.

Bundan sonra hiçbir annenin gözyaşının akmaması için dua ettiklerini dile getiren Avan, her bir annenin gözyaşının tüm yurt evlatlarının ciğerini yaktığını vurguladı.

Marmaris'te yaşanan kazada birçok kişinin hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendiğini hatırlatan Avan, şunları söyledi: 

"Anneler Günü nedeniyle şehitlerimizin annelerine ziyaretler düzenlemiş bulunuyoruz. Bu ziyaretlerimizle onların unutulmadığını, hiçbir zaman unutmadığımızı ve yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalıştık. Bugünkü ziyaretimizin güzel bir yanı da ilçemizin hayırsever iş adamları da katıldılar. Sağ olsunlar onlar da annelerimizi unutmayarak imkanları dahilinde şehit ailelerimize yardımlarda bulundular. Onların gönüllerini alıp, acılarını paylaştılar. Şehit ailelerimizin sadece belirli bir gün ve törende değil, her zaman yanlarında olmalıyız. Ayrıca aldığımız bir acı haber bizi derinden üzdü. Anneler Günü kutlaması için İzmir'den Marmaris'e giden grubu taşıyan midibüs, Marmaris'te rampadan inerken devrilerek otomobilin üzerine uçması sonucu 23 kişi hayatını kaybederek 11 kişi de yaralandı. Bu acı kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileriz."

Şehit anneleri de ziyaretle acılarının biraz olsun dindiğini ifade ederek, bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.