Anketörlere sıkı markaj

Anketörlere sıkı markaj

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Aday Adaylığında, A. Adaylarının aday gösterilebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kimileri bu süreci şov haline getirirken, kimileride halkı yanıltmak kamuoyu oluşturabilmek adına heryolu mübah saymakta..
Temayül yoklamasından sonra yapılan spekülasyonlar aday adayları arasında ciddi bir çekişmenin olduğunu göstermekte. Kişisel başarı için yapılan her şey mübahtır anlayışı ile davranan aday adayları şimdide gözlerine anketörleri kestirdikleri söylenmekte.


Dün yapılan anket çalışması esnasında aday adaylarının anketörleri göz hapsinde bulundurarak onları yönlendirmeye çalışmış olmaları Çubuk halkının dilinde. Bazı aday adaylarının her köşede adamlarının olduğu anketörleri izledikleri konuşuluyor. Hatta bu kişilerin anketörlerin nerede olduklarını halka sorması da bunu açıkça ortaya koyuyor.


Alınan duyumlara göre anketörlerin sıkı markajdan dolayı zor anlar yaşamış, bundan rahatsızlık duymaları sebebiyle anketörler ile aday adayı taraftarları arasında sözlü münakaşalara şahit olunmuş. Aday adaylarının böyle bir tutum içinde olması anketlere müdahale etme istekleri demokratik bir seçim sürecini lekelemektedir. Buna kaş yapmak isterken göz çıkartmak denir.
Bu tür davranışlar Ak Partiye zarar vermektedir. Dürüstlük ilkesini seçim broşürlerinde ilk sırada yazarak propaganda yapan aday adayları, bu ilkeyi hiçe sayan davranışlar da bulunması büyük bir yanlışın habercisidir.
Şunu belirtmekte fayda vardır ki bu olayı ne Ak Parti"ye nede seçim sürecinde bu tür davranışta bulunmayan aday adaylarına maaletmek doğru değildir.


Unutmayalım ki ! Bu aday adaylarına oy verecek olanlar Çubuk halkıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum