Ankara’yı Tanımak İçin Tur Düzenleniyor

Ankara’yı Tanımak İçin Tur Düzenleniyor

Büyükşehir Belediyesi, her gün binlerce Ankaralıya, “yaşadıkları şehri tanıtmak” ve “farklı bir gözle bakmalarını sağlamak” amacıyla Ankara’nın turistlik yerlerini karış karış gezdiriyor.

Ankara’da yaşayan, ancak yaşadığı şehri yeterince görme imkânı bulamayan Başkentliler, Büyükşehir Belediyesi’nin otobüsleriyle, tur şirketlerini aratmayan rehber ve gezi hizmetiyle, kentin dört bir tarafını dolaşarak unutamayacakları bir gün yaşıyor.

-Haydi Ankara’yı Gezelim

Turlar için Çubuk için de otobüsler tahsis edildiğini söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, bu imkandan tüm ilçe halkının yararlanmasını istedi. Büyükşehir Belediyesi’nin tanıtım otobüsleriyle ücretsiz olarak Ankapark’tan, Hacı Bayram’a, Kuzey Ankara’dan Aile Yaşam Merkezlerine kadar karış karış Ankara’nın gezdirildiğini aktaran Başkan Acehan, “ Her hangi bir yaş sınırı olmadan herkes gidebilir. Hatta aileleriyle, mahalle arkadaşlarıyla, eş ve dostlarıyla birlikte Ankara’yı gezebilirler. Vatandaşlarımızın bizlere başvurmaları taktirde mahallelerinden alınıyor, Ankara’yı gezdirip, yeniden evlerine bırakılıyor. Tüm derneklerimiz, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz, mahalle muhtarlarımız kendi bölgelerini harekete geçirerek bu konuda insanları yönlendirsinler. Bize iletsinler bizde taleplere göre otobüs isteyerek vatandaşlarımızı bu imkandan yararlandıralım inşallah’’ dedi.

 -Gezi için acele edin

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz geziler için vatandaşların Çubuk Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne müracaat edebileceklerini kaydeden Başkan Acehan, ’’Bu konuda belediyemiz özel kalem müdürlüğüne 837 17 50 numaralı telefon ile veya şahsen müracaat yapılabilir. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin 507 33 22 numaralı telefonu aranarak da başvuru yapıla biliyor’’ diye konuştu.

gezi2-001.jpggezi3-001.jpggezi4-001.jpggezi5-001.jpggezi6-001.jpggezi7-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum