Ankara'nın kuzeyinin hızlı bir şekilde kalkınması için gece gündüz mücadele edeceğiz

Ankara'nın kuzeyinin hızlı bir şekilde kalkınması için gece gündüz mücadele edeceğiz

AK Parti Ankara Milletvekili adayı Ayhan Yılmaz, "Çubuk başta olmak üzere Ankara'nın kuzeyinin hızlı bir şekilde kalkınması için gece gündüz mücadele edeceğiz, çalışacağız" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdürmek için Çubuk'ta ziyaretlerde bulunan Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti'den milletvekili adayı gösterilmesinden dolayı hem mutlu olduğunu hem de ağır bir yükün altında kalmaktan dolayı endişe ettiğini ifade etti.

Yılmaz, "Çubuklu hemşehrilerimizin duaları bizim de gayretimizle, çalışmamızla inşallah en iyi şekilde Çubukumuzu, Ankaramızı ve bölgemizi temsil edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Belediye meclisi üyeliği zamanında da Çubuk ve bölgenin sıkıntılarını, sorunlarını çözmeye yoğun gayretleri olduğunu hatırlatan Yılmaz, "Verdiğimiz sözleri tutmaya çalıştık ve büyük oranda da tuttuk. Şayet o gün verdiğimiz sözleri tutmasaydık bugün işte burada başımız dik bir şekilde gezemezdik ve insanlara vaatte bulunamazdık. Herkes derdi ki, işte şunu vaat ettin, bunu vaat ettin hangisini yaptın diye bizi eleştirirlerdi" değerlendirmesinde bulundu.
Uzun yıllar sonra bir Çubuklunun seçilebilecek bir yerden aday gösterildiğini hatırlatan Yılmaz, "Allah'a hamd olsun bir Çubuklu hemşehriniz olarak, bir kardeşiniz olarak hem uzun yıllar sonra listede seçilebilecek yerde yer almamdan dolayı hem de Çubuklu arkadaşlarımızın bize göstermiş olduğu teveccühten, muhabbetten dolayı mutluyuz. İnşallah Rabbim mahcup etmez" görüşünü paylaştı. 
Diğer milletvekili adaylarıyla ekip halinde çalışacaklarına işaret eden Yılmaz, "Arkadaşlarımızla, Ankaraikinci bölgede Çubuk başta olmak üzere Ankara'nın kuzeyinin hızlı bir şekilde kalkınması için gece gündüz mücadele edeceğiz, çalışacağız. Yeni yatırımların ve hizmetlerin gelmesi için, işsizliğin azalması için, hemşehrilerimizin daha mutlu daha refah yaşaması için, ihtiyaç olan ne varsa yapacağız" şeklinde konuştu.

Küçük otobüsle toplu taşımacılığın Ankara'nın tüm ilçeleri için bir sorun olduğunu ve bunların değiştirilmesi için büyükşehir belediye başkanı ile görüşeceklerini aktaran Yılmaz, "Otobüs tipleri sadece Çubuk'ta sorun değil. Tüm Ankara'nın ilçelerinde sorun. İnşallah onlar değişecek diye ümit ediyoruz. Çünkü onlarla taşınma zor oluyor. Bu kanaatimizi de Sayın Belediye Başkanımıza ilettik ve onunda sıcak bakacağı kanaatindeyim" görüşüne yer verdi. 
Metronun Çubuk'a gelmesi herkesin istediğini vurgulayan Yılmaz, "Belki metro tam Çubuk'a gelemez. Ama üniversiteye, havaalanına gelecek. Buradaki hemşerilerimiz otobüslerle ücretsiz bir şekilde o metro durağına kadar taşınacak. Çayyolu ve Sincan'da bu uygulama var. Bu zaten Çubuk'u uçuracak Allah'ın izniyle" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum