Ankara'nın En Büyük Festivali Başlıyor

Ankara'nın En Büyük Festivali Başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen, bu yıl 3.'sü düzenlenen, Büyük Ankara Festivali 3 Temmuz Cumartesi günü başlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen, bu yıl 3.'sü düzenlenen, Büyük Ankara Festivali 3 Temmuz Cumartesi günü başlıyor.

Melih Gökçek'in "geçen yıldan daha renkli olacak." dediği Büyük Ankara Festivali, 3 Temmuz Cumartesi günü start alıyor. Ayrıca Melih Gökçek, "Bu sene İbrahim Tatlıses, Gülşen, Ziynet Sali, Ebru Gündeş, Safiye Soyman, İsmail Türüt, Zara, Kutsi ve birbirinden önemli isimler Ankaralılara müzik ziyafeti verecek. 9 gün boyunca vatandaşlarımıza tatil keyfi yaşatacağız. Bu yıl festivale 1 milyon kişinin katılmasını bekliyoruz. Ayrıca aralarında Makedonya, İran, Bosna Hersek, Türkiye, KKTC, Katar, Rusya, Irak ve bazı ülkelerden gelen halk dansları toplulukları gösteri sunacak. Festivalde bu yıl özel motosiklet show programları bir gösteri yapacak. Amacımız tatile gidemeyen bütün Ankaralı hemşerilerimizi festivalimize davet ediyoruz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından davet edilen İran Halk Dansları Topluluğu Başkentlilere Büyük Ankara Festivalinde bir gösteri sunacak. 15 kişilik gösteri ekibi İran müzikleri ile ilgili Ankaralılara bir gösteri sunması bekleniyor. Festivalin açılışını Cumartesi günü İbrahim Tatlıses Ankaralı sevenlerine konser verecek. 8 Temmuz Günü Sami Yusuf ve Erkan Mutlu birer konser verecek. Ankara Ticaret Borsası, Ankara Sanayi Odası, Ayakkabıcılar ve Çantacılar Meslek Odası, Ankara Giyim Sanayicileri Derneği ve GİMAT esnafı başta olmak üzere birçok meslek ve esnaf odasının da kapılarını açacağı festival alanında, tüm vatandaşlar keyifli ve hesaplı alışverişi de doyasıya yaşama fırsatı elde edecek.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesine ait Ankara Halk Ekmek fabrikası ekmek ve simit üretim aracını festival alanına getirerek her gün ücretsiz simit verecek. 3-12 Temmuz'da AKM alanında gerçekleştirilecek festivalde, birbirinden değişik ürünlerin yer aldığı yüzlerce stantta, gıdadan giyime kadar her türlü ihtiyaca cevap verecek özel sokaklar hazırlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.