Ankara'nın Başkent Oluşunun 87. Yıl Dönümü Çubuk'ta Kutlandı

Ankara'nın Başkent Oluşunun 87. Yıl Dönümü Çubuk'ta Kutlandı

Çubuk’ta Ankara'nın Başkent oluşunun 87. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Atatürk Parkında düzenlenen törene, Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Belediye Başkanı Lokman Özden, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sıtkı Akgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Memiş, ilçede görev yapan daire amirleri ile siyasi partilerin ilçe temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

 

Ulu Önder ve silah arkadaşlarının huzurunda saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan tören, Atatürk anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının çelenk koymasının ardından, günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarla devam etti. Konuşmaların ardından Yavuz Selim İlköğretim Okulu Halk Oyunları ekibinin Seğmen gösterileri sergilendi.

 

Heyet Atatürk parkında yapılan törenin ardından Çubuk Belediyesi Başkanlık makamına geçti. Ankara'nın başkent oluşunun 87. yıl dönümünü kutlayan Belediye Başkanı Lokman Özden, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’yı Başkent yapması ile Ankara ve Ankaralılar çok büyük lütuf ettiğini kaydederek, bunun kıymetinin çok iyi bilinmesi gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.