ANKARALI BÜROKRATLAR TOPLANTIDA BULUŞTU

ANKARALI BÜROKRATLAR TOPLANTIDA BULUŞTU

Ankaralılar Derneği Bürokrasi Komisyonu Mustafa AKDOĞAN başkanlığında toplantılarına başladı.

Ankara'da çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan bürokratlardan oluşan Ankaralılar Derneği Bürokrasi Komisyonu İlk toplantılarını Kasım ayı sonunda, ikinci toplantılarını ise Aralık ayı’nın ilk haftasında dernek binasında yaparak, bilgi ve birikimlerini paylaşma imkanı buldular.

 Ankaralılar Derneği Bürokrasi Komisyonu Başkanı Mustafa AKDOĞAN, bu tür toplantıların başka organizasyonlarla da devam edeceğini ve beklentinin sadece değerli bürokrasi çalışanlarının birbirleriyle tanışmaları ile çeşitli vesilelerle kaynaşmalarının olması gerektiğini belirterek, bundan sonraki toplantılara kendisini Ankara'lı hisseden herkesi beklediklerini ifade etti.

 Komisyon üyeleri amaçlarının ilk etapta yıllardır bir araya gelmekte zorlanan bürokratların bundan sonra iyi ve kötü günlerinde bir araya gelmelerini sağlamak, el ele vererek sosyal ortamlar oluşturup birbirlerinin  tecrübe ve deneyimlerinden faydalanılabilecekleri ve bir çok organizasyonda güçbirliği yaparak üyeleri birbirine kenetlemek olduğunu belirttiler. Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine de değinen komisyon üyeleri, bir araya gelmenin kaynaşma adına sinerji oluşturacağını, diğer STK’lar ve tüm Ankaralılarla da iletişim sağlamak adına girişimlerin yapılmasının gerekliliği ortaya koyarak, gelecekte güzel organizasyonlara imza atılacağının sinyalleri verildi.

Komisyon başkanı Mustafa Akdoğan, toplantılara katılmak isteyen bürokrasi çalışanlarının ankaralilardernegiburokrasi@gmail.com adresine iletişim adreslerini göndermeleri halinde kendilerine davet mesajı gönderileceğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.