ANKARALI BAYAN MUHTARLARDAN KARAGÖL VE FESTİVAL’E ZİYARET

ANKARALI BAYAN MUHTARLARDAN KARAGÖL VE FESTİVAL’E ZİYARET

Ankaralı bayan muhtarlar önce davetli oldukları Gümüşyayla (Miğre) Mahallesi Muhtarı Ünal Esgi’nin davetlisi olarak önce “Doğa Harikası” Karagöl’ümüzü ve sonra da Festivali ziyaret ettiler.

Şuayip YAMAN

 Ankaralı bayan muhtarların ilk durağı Karagöl mesire alanı idi.

 

Gümüşyayla (Miğre) Muhtarı Ünal Esgin Ankaralı bayan muhtarlara Karagöl’de “ Mangal Ziyafeti” çekti. Yörenin doğal güzelliklerini gezdirdi.  

 

Daha sonra Muhtar Esgin’in refakatinde 13. Uluslar arası Kültür ve Turşu Festivali’nin ziyaret etme fırsatı bulan Ankaralı Muhtarlar, Festival’deki stantları da gezme fırsatı buldular.

 

Özellikle Çubuk Ziraat Odası’nın Yerel Ürünler standındaki yöresel ürünlere hayran kalan bayan muhtarlar, stanttaki birbirinden lezzetli ürünlerden tattılar. Doğal ürünlerle ilgili kafalarındaki sorulara ilginç cevaplar aldılar.

 

Bayan Muhtarlar Ziraat Odası standında İlçe Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş ile de tanışma ve sohbet etme fırsatı buldular.

 

Ankaralı bayan muhtarların ziyaretinden memnuniyetini gizleyemeyen Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, “ Bayan meslektaşlarımızın ziyaretinden son derece memnun olduk.

Onları önümüzdeki yıl da Çubuk’a, özellikle de Oda’mıza bekliyoruz.

 

‘Belediye Konuk Çadırı’nı da ziyaret eden Ankaralı bayan muhtarları Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Alaaddin Bezci çadır girişinde karşıladı ve onlarla yakından ilgilendi.  

 

İlçeye ve ilçe halkının özellikle de Gümüşyayla Muhtarı Ünal Esgin’in centilmen ve misafirperverliğine hayran kalan Ankaralı bayan muhtarlar gelecek Festival’i daha şimdiden iple çekeceklerini ifade ederek ilçeden huzurlu ve mutlu bir şekilde ayrıldılar.

 

Çoğu kez Çubuk’tan transit geçerek Karagöl’e geldiklerini ifade eden bayan muhtarlar, “Çubuk’un bu kadar güzel ve insanlarının da bu kadar sevecen ve misafirperver olduğuna ilk defa şahit olduk. Çok güzel insanlarınız ve çok muhteşem yerleriniz var.

 

Bize bu fırsatı verdiği için öncelikle Gümüşyayla Mahallesi Muhtarı Ünal Esgin’e, daha sonra da bu birbirinden güzel doğa ürünlerini tatma fırsatını verdiği için Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle’ye teşekkür ederiz. Önümüzdeki yıllarda yine geleceğiz. Gözümüz ve gönlümüz Çubuk’ta kaldı.” Dediler.  

 

İlçeyi ziyaret eden Bayan Muhtarlar;

 

Ayfer Kızılkan (Üniversiteler Mahallesi Muhtarı)

 

Ayla Civaner Özsüer (Çayyolu-Yaşamkent Mahallesi Muhtarı),

 

Remziye Erdoğan (Ankara Keçiören Kavacık Subayevleri Mahallesi Muhtarı)

 

Seray Günyüz ( Mamak Demirlibahçe Mahallesi Muhtarı)

 

Serpil Erenoğlu (Çankaya Kültür Mahallesi Muhtarı)

 

Sevgi Akyıldız (Etimesgut Oğuzlar Mahallesi Muhtarı)

 

Şaziye Kayıran (Camiatik Mahallesi Muhtarı)

 

Türkan Yener (Koru Mahallesi Muhtarı)

 

Zeynep Yıldırım (Basınevleri Mahallesi Muhtarı)

dscn1227-tile.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.