Ankaragücü’ne sponsor desteği

Ankaragücü’ne sponsor desteği

Yeni sezonda mücadele edeceği Süper Lig için kadrosunu yenileyen sarı-lacivertliler, maddi anlamda da güçleniyor.

Başkent ekibinin Başkanı Mehmet Yiğiner, takımın futbolun bir numaralı vitrininde yer aldığını hatırlatıp, “Ankaragücü’nün kapısı tüm sponsorluk görüşmelerine açıktır” iadelerini kullandı.Süper Ligde 6 yıl aradan sonra yeniden mücadeleye hazırlanan Ankaragücü, yerli ve yabancı yeni isimlerle kadrosunu takviye ederken, maddi anlamda da güçlü adımlar atmak istiyor. Sarı-lacivertliler, iki firma ile sponsorluk anlaşması imzalayıp, yeni sürece hızlı bir giriş yaptı. Başkent ekibi, Ankara merkezli olan 2006 yılından beri sağlık sektöründe faaliyet gösteren Özkaya Tıp Merkezi ile sağlık sponsorluğu imzaladı.

Beştepe Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Ankaragücü Başkan Mehmet Yiğiner, “Özkaya Tıp Merkezi, kulübümüzün tüm sağlık faaliyetlerini üstlenmiş, bunun yanı sıra maddi desteği ile sağlık sponsorumuz olmuştur. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Süper Lige yakışır anlaşmalar


Özkaya Tıp Merkezi’nin Genel Müdürü Cemali Özkaya ise Ankara’yı sevdiğini ve Ankaragüçlü olduğunu belirtip, “Bu anlaşmadan dolayı çok mutluyum. Ankaragücü’müz başkan Mehmet Yiğiner ve ekibi ile birlikte, daha güzel başarılar yakalayacaktır. Biz de bu yolda elimizi taşın altına koyuyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi.Sponsorluk anlaşmaları için herkese Ankaragücü’nün kapısının açık olduğunu yineleyen Başkan Yiğiner, “Bizim bulunduğumuz yer futbolun bir numaralı vitrini Süper Lig. Ankaragücü’nün tüm sponsorluk görüşmelerine kapısı açıktır. Süper Lige yakışır anlaşmalar arıyoruz” dedi.

SÜPER LİGİN TEK TEMSİLCİSİ

Ankaragücü kulübü ikinci sponsorluk anlaşmasını Yiğit Bobinaj AŞ ile yaptı. Şirket yönetim kurulu başkanı İbrahim Sekman, Beştepe Tesisleri’nde kulüp başkanı Mehmet Yiğiner ile görüşmelerinin ardından, Ankaragücü’ne reklam sponsoru oldu.

İbrahim Sekman, “Ankara’mızın en büyük değerlerinden Ankaragücü ile reklam anlaşması yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Şehrimizi Süper Lig’de temsil edecek Ankaragücü’müze gönülden başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Ankaragücü’nün Ankara’nın en önemli sivil toplum örgütü olduğunu vurgulayan Başkan Mehmet Yiğiner ise “Reklam veya sponsorluk anlaşmalarının hem kulübümüze hem de firmalara katkısı olacaktır. Ankara’da, iş adamları, sivil toplum kuruluşları, oda temsilcileri, her kesimle büyük bir sinerji oluşturmalıyız. Başarı, birlikte hareket etmekle daha da büyür” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum