Ankaragücü Futbol Akademisine Kayıtlar Başladı

Ankaragücü Futbol Akademisine Kayıtlar Başladı

Ankaragücü Futbol Akademisi Çubuk’ta yeni hizmete giren Topkapı Futbol Sarayı’nda hizmete açılırken, çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Çubuk’ta bir ilk olan Ankaragücü Futbol Akademisi için yeni kayıtlar yaz boyu devam edeceği belirtildi.

Ankaragücü Futbol Akademisi Çubuk’ta yeni hizmete giren Topkapı Futbol Sarayı’nda hizmete açılırken, çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Çubuk’ta bir ilk olan Amkaragücü Futbol Akademisi için kayıtlar yaz boyu devam edeceği belirtildi.

-Geleceğin Futbol Yıldızları Topkapı’da Yetişiyor

Ankaragücü geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için kurduğu Futbol Akademisini ilk defa Çubuk’ta da hizmete açtı. Çubuk’ta uluslararası standartlarda kurulan Topkapı Futbol Sarayında hizmete açılan Ankaragücü Futbol Akademisi, yetiştirilecek yetenekli oyuncuları bir taraftan kendi kulüplerinde değerlendirirken diğer taraftan da çeşitli kulüplerin alt yapılarında değerlendireceği belirtiliyor.

-Efsane Çubuk’ta

Ankaralı gençlerin elinden tutmak için Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner’in talimatlarıyla kurulan Ankaragücü Futbol Akademisi, Çubuklu gençlerinde elinden tutmaya başladı. Antrenmanlara hızlı başlayan minik futbolcular, izleyenler tarafından da tam not alıyor.

-Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Ankaragücü Futbol Akademisi bünyesinde açılan 2019-2020 Futbol Akademisi için kayıtlar başlarken yıl boyunca kayıtları devam ettiği belirtildi. Çubuk’un keşfedilmeyi bekleyen sihirli ayakları için eğitimlerin başlarken, yeni kayıtlar için de yeni gruplar oluşturulacağı öğrenildi.

-Gerçek Bir Futbol Deneyimine Hazır Mısınız?

Akademi Çubuk’ta yaşayan 8-14 yaş arası futbol meraklısı minikler için büyük fırsat sunuyor. Çocukların sosyalleşmesi, fiziksel aktivitelerde bulunması ve kaliteli zaman geçirmesi amacıyla 30 Mayız 2019 Perşembe günü başlayan kayıtlar, yıl sonuna kadar devam edecek.

Tüm Çubuklu gençleri akademiye davet eden Antrenör Mehmet Ali Ulusoy, “Ankaragücü başta olmak üzere birçok kulübün ortak sorunu alt yapıdan yeni yıldızların yetişmiyor olmasıdır. İnşallah açılan bu akademi geçmişte olduğu gibi çocuklarımıza ve gençlerimize rekabetçi ve yarışmacı bir ortamda spor yapma imkanı sağlayarak hem Ankaragücü’ne hem de Türk sporuna başarılı hizmetlerde bulunacak sporcular yetiştirilmesine katkıda bulunmaktır. Biz şuanda 40’ın üzerinde minik futbolcularımızla eğitimlere başladık. Ancak kayıtlarımız devam ediyor. Yeni kayıtlarımızın da oluşturacağımız yeni gruplarla eğitimlerine devam edeceğiz. Kayıt için geç kalınmış değildir. Tüm futbol sever miniklerimizi antrenmanlarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Tesisin kapalı olduğu için kışları sıcak yazları ise serin bir ortamda eğitimlerin sürdürüleceğini kaydeden Ulusoy, öğrenciler için servislerinde bulunduğunu ve evden alınıp eğitimler sonrasında tekrar eve teslim edileceğini sözlerin ekledi. 

Çocuklarını futbol akademisine kayıt etmek isteyen vatandaşlar bir adet fotoğraf, kimlik fotokopisi ve protokol numaralı sağlık raporu ile Topkapı Spor Sarayına gelerek başvuru yapabilecek.

Vatandaşlar; detaylı bilgiye ise 0545 634 15 55 arayarak alabilecek.

TOPKAPI FUTBOL SARAYI

Antrenör Mehmet Ali Ulusoy 0541 486 85 16

Topkapı Spor Sarayı Bili İçin 0545 634 15 55

Tesisimiz Kapalıdır Öğrencilerimize servislerimiz vardır

Yıldırım Beyazıt Mah. Gümüş Cad. No: 37 Çubuk / Ankara

Çubuk Aile Yaşam Merkezi Arkası Bekir Yılmaz Okulu Yanı

1dsc05701.jpg1dsc05702.jpg1dsc05705.jpg1dsc05706.jpg1dsc05711.jpg1dsc05711.jpg1dsc05720.jpg1dsc05724.jpg1dsc05725.jpg1dsc05729.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.