Ankara Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti

Ankara Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti

Ankara 2. bölge milletvekilleri, Çubuk’u ziyaret ederek teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler, Ahmet İyimaya, Lütfiye Selva Çam, Ayhan Yılmaz, Nevzat Ceylan, ve Adem Ceylan'ından oluşan heyet, Çubuk ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.  

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan’ın ve Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş’ın da eşlik ettiği ziyarette milletvekilleri ilçe geneline dağılarak esnafları tek tek ziyaret ettiler ve verilen desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, seçimler nedeniyle uzun süren bir mücadele dönemi yaşadıklarını ve buna katkısı olan herkese teşekkür ettiğini söyledi. Kendilerinin arzularının ve isteklerinin bölgelerindeki tüm adayların meclise girmesi olduğunu vurgulayan Başkan Acehan, ’’Ama kader bu şekilde tecelli etti. Bundan sonra zorlu bir dönem başlıyor. Cenabı Allah yüzümüzün akıyla bu dönemi de başarıyla geçirmeyi nasip etsin’’ diye konuştu.  

Çubuk’un yine kendisine yakışan desteği verdiğini hatırlatan Milletvekili Ayhan Yılmaz’da, ’’Gerçekten değişik bir seçim oldu, zor bir seçim oldu. Çubuk yine kendine yakışanı yaptı ve güzel bir destekle bizleri meclise gönderdi. Allah hepinizden razı olsun, çalışmalara daha yeni başlıyoruz. İnşallah önümüzde ki süreçte ben ve milletvekili arkadaşlarım Çubuk’umuzun kalkınması için, değişmesi için daha da güzelleşmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız’’ dedi.

ak-parti1-002.jpgak-parti2-002.jpgak-parti3-002.jpgak-parti4-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum