Ankara Milletvekili Vedat Bilgin’den Başkan Acehan’a ziyaret

Ankara Milletvekili Vedat Bilgin’den Başkan Acehan’a ziyaret

Ankara Milletvekili Vedat Bilgin Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı ziyaret ederek, referandumda yüksek oranda destek veren Çubuk halkına teşekkür etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş ile birlikte Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Achan’ı makamında ziyaret eden AK Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin, Çubuk halkının her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Ak Partiye çok büyük destek verdiğini söyledi.

Verilen destekten dolayı Çubuk halkına teşekkür eden Bilgin, “Milletimiz sandığa giderek iradesini yansıtmıştır. Belediye Başkanımız Tuncay Acehan’a, İlçe Başkanımız Baki Demirbaş ve teşkilat üyelerine de buradan teşekkür ediyorum. Yoğun ve özverili bir çalışma sergilediler. Zaman zaman bende çalışmalarına katıldım. Halk hizmetleri değerlendiriyor. Türkiye’ye çapında da Çubuk çapında da böyle değerlendirilmiştir. Milletimiz minnettarız şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Acehan, Çubuk halkının kadirşinast bir halk olduğunu vurgulayarak, “Çubuklular olarak bizler her zaman Reisimizin yanında olmuşuzdur. Çubuklar ülke meselelerine hiçbir zaman duyarsız kalmamıştır. Her şartta devletinin yanında yer almıştır. İnşallah hem Ak Parti hükümeti hem de belediye olarak bu desteğe hizmetlerle taçlandıracağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum