Ankara İlçe Müftüleri Toplantısı Çubuk'ta Gerçekleştirildi.

Ankara İlçe Müftüleri Toplantısı Çubuk'ta Gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığının mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan "İlçe Müftüleri Toplantısı" tarihinde Salı günü İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği arttırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla Ankara İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU başkanlığında İlçe Müftüsü Muharrem GENÇ’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, İl Müftü Yardımcıları ile birlikte 25 İlçe Müftüsü katıldı.

Başkanlığını İl Müftüsü  Mehmet SÖNMEZOĞLU’nun yaptığı toplantıya Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay ACEHAN ve İlçe Başkanı Av. Baki DEMİRBAŞ ta misafir olarak katılarak İlçe Müftüleriyle bir araya geldi.

Toplantıda İlçe Müftüleri atama kararnamesi ile atamaları gerçekleşen ve hizmete başka bir ilçede devam edecek olan Gölbaşı Müftüsü Adem KARAKELEBEK ve Polatlı Müftüsü Mehmet MUSLU ya Ankara İl Müftülüğü tarafından hediye takdiminde bulunuldu.

İlçe Müftülerine hediyelerini Ankara İl Müftülüğü adına toplantıya misafir olarak katılan Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay ACEHAN ve İlçe Başkanı Av. Baki DEMİRBAŞ gerçekleştirdiler.

Toplantıda il ve ilçe müftülüklerince yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, 4-6 Yaş Kur’an Kursları, 2017-2018 yılı Umre Organizasyonu personel görevlendirmeleri, hizmetlerde metod ve görüş birliğinin sağlanması ve cami derslerine ağırlık verilmesi gibi konular görüşülürken, mevzuatla ilgili genel konular da istişare edildi.

Program yenilen öğle yemeğinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.