Ankara İl Kültür Ve Turizm Müdürü Çubuk'ta

Ankara İl Kültür Ve Turizm Müdürü Çubuk'ta

Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar, Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı'yı ve Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldı.

Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar, Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı'yı ve Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldı.
İlk olarak Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret eden Acar ve beraberindeki heyet daha sonra Kaymakam Meftun Dallı'yı makamında ziyaret etti.
Ziyaretler ile ilgili AA muhabirine bilgi veren Acar, ilçenin tanıtımı ve ilçe turizmini geliştirme konusunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak kendilerinin neler yapabilecekleri hakkında görüşmeler yaptıklarını söyledi.
Çubuk'un çok şanslı olduğunu belirten Acar, ''Öncelikle ilçenin çok çalışkan bir belediye başkanı var. Kendisini biz Yukarı Çavundur belediye başkanlığı döneminden tanıyoruz. O zamanlar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak kendilerine her türlü desteği vermiştik. Bu günkü ziyaretimiz de Sayın Belediye Başkanımızla Çubuk'ta turizm ve tanıtım konusunda neler yapıla bilir bu konularda konu başlıklarını belirledik. Belirlediğimiz konularda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak bizler Çubuk'a nasıl yardımcı olabileceğimizi görüşmek için geldik. Gelmişken de Kaymakam Meftun Dallı beyi de ziyaret ettik. Belirlediğimiz konuların üzerinde her iki yönetici ile görüş alış verişinde bulunduk'' dedi.
Çubuk'un bir tanıtım projesinin yapılması gerektiği üzerinde durduklarını belirten Acar, İl Genel Meclisinden ilçenin tanıtımı ile ilgili bütçenin ayarlanması konusu da Başkan Özden'in girişimlerinin olduğunu kaydederek,''Belediye Başkanımız İl Genel Meclisi Başkanı ve Genel Sekreteri ile görüşmelerini yaptılar ve ilçenin tanıtımı konusunda bir kaynak aktarılmasını sağladılar. Biz de aktarılan kaynak ile ilçenin tarihi, turistik ve kültürel yönlerini öne çıkaracak tanıtım amaçlı kitaplar, cd ler, posterler, broşürler yaptırılmasına başlayacağız'' şeklinde konuştu
İlçenin son günlerde çokça gündeme geldiğini hatırlatarak, bir fotoğrafın bin cümleye bedel olduğunu vurgulayan Acar, ilçenin doğal ve tarihi zenginliklerini gün yüzüne çıkarmak için her yerin fotoğraflanacağını ifade etti. Acar,''Başkan Özden'in ''İlçemizde her türlü güzellik mevcut, biz sadece ilçenin üzerindeki örtüyü kaldıracağız'' cümlesi çok hoşuma gitti. İlçe Ankara'nın çok yakınında, ancak nedense keşfedilememiş ve bu nedenle de çok uzağında kalmış bir ilçe. Bizim için Karagöl, barajlar, 1402 Ankara savaşı, yayla turizmi, doğa sporları, traking alanları, festivalleri, jeotermal alanları ve doğası, hepsi başlı başına bir tanıtım malzemesidir''dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.