Ankara ASKF Üyeleri Çubuk’u Ziyaret Etti

Ankara ASKF Üyeleri Çubuk’u Ziyaret Etti

Ankara ASKF Başkanı Murat Kandazoğlu ve beraberindeki heyet Çubuk’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Çubuk Spor ve Çubuk Gençlik Spor Kulübü yetkilileriyle Çubuk Spor Kulübü’nde bir araya gelen Ankara ASKF Başkanı Murat Kandazoğlu, Çubuk’ta sporda meydana gelen yeni gelişmeleri masaya yatırdı.

2img_4676.jpgÇubuk Spor Başkanı Fatih Işık ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli toplantıya ASKF Örgütlenme Sekreteri Ercan Tecimer, Futbol İl Temsilcisi ve Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Akyer, Çubuk Gençlik Spor Kulübü Başkanı Eyyüp Kocabaş ve davetliler katıldı.

İlçedeki spor tesislerinin yetersizliği, kulüplerin borçlarının yapılandırılması, ASKF’nin amatör spor kulüplerine verdikleri malzeme desteği, taraftarlar ve çıkartılan olaylar, futbolcu transferi ve sorunları ile Çubukspor’un hedefleri gibi konular masaya yatırıldı.2img_4677.jpg

Daha sonra Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret eden ASKF Başkanı Murat Kandazoğlu, “Spor basit bir faaliyet olarak görülmemeli, sporu bir yaşam biçimi haline getirmeliyiz. Görüyorum ki Belediye Başkanımız ve İlçe Kulüplerimiz de bu doğrultuda hareket ediyorlar. Sayın Başkanımıza Amatör Spora verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederim. Ayrıca ilçede yapılacak spor tesisleri konusunda kendileri bu işlerin sıkı bir takipçisi, her ne zaman bakanlığa gittiğimizde sayın başkanımızla orada karşılaşıyoruz. Sorunları çözüme kavuşturmak ve ilçe sporcularına biran önce tesisleri kazandırmak için var gücüyle çalışıyorlar. Biz bu konuda da kulüplerimiz adına başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kandazoğlu, Çubukluların spora tutkuyla bağlı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti.

Federasyon Başkanımız Murat Kanzanoğlu’na ve yönetim kurulu üyelerine ilçelerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Acehan ise, ilçede yapmak istedikleri bazı sportif faaliyetler hakkında bilgi vererek, “Sayın Kandazoğlu’na ve değerli Yönetim Kurulu Üyelerine ilçemize gelerek bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum. Amatör Sporu ilçemizin gençlerine her noktada sahip çıkmak için bir araç olarak kullanma arzusundayız. Bu noktada ASKF yönetimi ile de ilerleyen dönemlerde güçlü işbirliği kuracağımıza eminim” şeklinde konuştu.

Belediye Binasında devam eden karşılıklı görüş alış verişi oldukça sıcak ve samimim bir ortamda devam etti.

2img_4680.jpg2img_4686.jpg2img_4710.jpg2img_4686.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.