Anadolu’nun En Büyük Halı Yıkama Fabrikası Yeni Sezonu Açtı

Anadolu’nun En Büyük Halı Yıkama Fabrikası Yeni Sezonu Açtı

Temizliği Sevenlerin Adresi İpek & Gülbahar Halı Yıkama Anadolu’nun En Büyük Halı Yıkama Fabrikası hizmete girdi.

İlkbahara girdiğimiz bugünlerde Ankaralı kadınları sevindirecek bir gelişme Çubuk’tan geldi. Anadolu’nun en büyük Halı Yıkama Fabrikası Ankara’nın Çubuk ilçesine açıldı. Sektöründe, son nokta olarak kabul edilen tam otomatik el değmeden halı yıkama sistemiyle çalışan İpek & Gülbahar Halı Yıkama Fabrika Çubuk’ta faaliyete geçti.

Çubuklu iş adamlardan Dinçer Özbay ve Çetin Özkan bir araya gelerek Ankaralı temizliğe önem veren hanımlara yardımcı olmak için tüm Ankara’ya hitap edebilecek bir halı yıkama fabrikası kurdu. Anadolu’nun en büyük halı yıkama ve bakım fabrikasını faaliyete geçiren Dinçer Özbay ve Çetin Özkan ortaklar, 2 katlı ve bin 500 metrekare alan üzerine kurulu fabrikada Ankara’nın halısını yıkamaya talip olduklarını söylediler.

-Halısını Kendi Getirenlere Büyük İndirim, Metresi 2,50 TL

-Haydi Ankara Yıkanmadık Halı Kalmasın

Tam otomatik halıya zarar vermeyen döner fırçalı ve vakumlu yıkama makineleriyle halı yıkama fabrikaları sayesinde ev hanımlarını büyük bir rahatlığa kavuşturacaklarını anlatan Dinçer Özbay, “İpek & Gülbahar Halı Yıkama Fabrikası olarak Ankara ve bölgesinde kapasite bakımından en büyük fabrikayı açtık. Fabrikada kullandığımız makinelerimiz son teknolojiyle donatılmış, modern tam otomatik, halıya zarar vermeyen yuvarlak fırçalı ve vakumlu makinelerle halıları temizliyoruz. Fabrikada servis açısından da yenilikler geliştirdik. Örneğin evlerinden halılarını kendileri getirenlere büyük bir kampanya yaparak metresi 2,50 TL’ye yıkıyoruz. Açılışımıza özel yaptığımız bu kampanya yılsonuna kadar devam edecek. Biz Ankara’da yıkanmadık halı kalmasın diyoruz” dedi.  

-Garantili Halı Yıkama İpek & Gülbahar Halı Yıkama Fabrika

İpek & Gülbahar Halı Yıkama Fabrikası olarak müşteri memnuniyetine de büyük bir önem verdiklerini ifade eden Dinçer, yıkanmış halılarını teslim ettiklerinde memnun olunmadığı taktirde tekrar halıyı alıp, yıkayıp evine teslim ettiklerini ve bunu da hiçbir ücret alınmadığını kaydetti.

Her türlü halıyı rahatlıkla yıkayacak makine ve teçhizatına sahip olduklarını vurgulayan Dinçer, “Biz hiçbir halıyı ayırt etmeden tüm halıları yıkıyoruz. Hassas ve hijyene duyarlı tam otomatik makinelerimizle zahmetli iş olan halı yıkamadan vatandaşlarımızı kurtarıyoruz. Ücretsiz halı yıkama servisimiz ile evlerden alınan halılar işinde profesyonelleşmiş, tecrübeli ekibimiz ve kullandığımız kaliteli şampuanlar sayesinde halının özüne zarar vermeden yıkanarak yine ücretsiz olarak evlere teslim edilmektedir” diye konuştu.

Ankara’nın tüm semtlerine ücretsiz servisleri olduğunu aktaran Dinçer, “İpek & Gülbahar Halı Yıkama Fabrika olarak önceliğimiz kaliteli hizmet sunmaktır. Kendine güvenen ve %100 müşteri memnuniyeti amaçlayan bir firmayız. Ankara genelinde günden güne büyüyen müşteri portföyümüzle kaliteli hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Ankara’nın tüm semtlerine ücretsiz servislerimizle halı yıkama hizmeti vermekteyiz” dedi. 

 

İpek & Gülbahar Halı Yıkama

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Merkezi No: 113 Çubuk - Ankara

 

Dinçer Özbay 0533 618 41 91 - Çetin Özkan 0543 531 10 16

Fabrika Tel: 0312 838 27 04

hali-yikama.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.