Anadolu Ajansı 92 Yaşında

Anadolu Ajansı 92 Yaşında

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Lokman Özden, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 92.yıl dönümü dolayısıyla AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Kemal Öztürk'e kutlama mesajı gönderdi.

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Lokman Özden, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Kemal Öztürk'e kutlama mesajı gönderdi.

Şahin, yayımladığı mesajında, şunlara yer verdi:

"Gerek milli mücadele ve kurtuluş savaşına, gerekse Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bu günlere kadar gelişinde her aşamaya tanıklık eden AA, dönemin şartları içinde her zaman yeniliği takip ederek, kendini modernize etmiş ve bugün yurt içinde ve yurt dışında kurduğu ağlarla haberciliğin en temel esaslarından biri olan doğru, güvenilir ve hızlı habercilik anlayışını en iyi uygulayan kurumların başında olmuştur.

Özellikle Çubuk'ta göreve başladığım on bir aylık süreçte bunu çok daha iyi görebildik. Ajans, ilçemizin tanıtımı başta olmak üzere ekonomik, sosyal ve kültürel yaşantısında kurumlarımızın, halkımızın duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle AA Genel Müdürü Sayın Kemal Öztürk nezdinde, ilçemizde bulunan temsilcisi ve tüm çalışanlarının 92. yıl dönümünü kutlar, sağlık ve başarılar dilerim."

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden de mesajında, AA'nın basının en saygın kuruluşlarından biri olduğunu belirtti.

AA'nın, güvenilir ve ilkeli habercilik yaptığını vurgulayan Özden, mesajında şunlara yer verdi:

"Basın hayatında yayın çizgisi ve kalitesiyle doğruluğunu tescil etmiş, toplumun Türkiye ve dünyada gören gözü, sesi ve kulağı olmuş AA, ilçemizde de halkımızın, bizlerin gören gözü, sesi ve kulağı olurken, aynı zamanda ilçemizin dışa açılan aynası olmuştur. Türk basınının en önemli haber kaynağı olan, güvenilir, basın ahlak ilkelerine saygılı, tarafsız ve bağımsız haber anlayışıyla takdir toplayan siz ve şahsınızda tüm AA çalışanlarının yeni yılını kutlar, başarılarınızın devamını dilerim."
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.