Amatör maçta kavga: 7 gözaltı

Amatör maçta kavga: 7 gözaltı

Sivas'ta, Bölgesel Amatör Lig takımları Zara Belediyespor ile Çubukspor arasında oynanan karşılaşmada taraftarlar arasında çıkan kavgada 7 kişi gözaltına alındı. Kavga sırasında bir tribününün duvarı çöktü.

Sivas'ta, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 10. haftasında Zara Ahmet Başyurt Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesinde bazı Çubuksporlu taraftarlar arasında kavga çıktı.

Kavga, güvenlik güçlerinin araya girmesiyle yatıştırıldı.

Önce taraftarlar sonra futbolcular tartıştı

İlk yarısı 2-0 Çubukspor'un üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ikinci yarısının başında ise futbolcular arasında arbede yaşandı. Bir süre duraklayan maç, futbolcuların sakinleştirilmesiyle yeniden devam etti. 

Tribün duvarı çöktü

Maçın bitiminin ardından ise Zara Belediyespor ile Çubukspor taraftarları arasında başlayan sözlü sataşma kavgaya dönüştü.

Kavga güvenlik güçlerinin müdahalesiyle güçlükle engellenirken bu sırada Zara Belediyesporlu taraftarların bulunduğu tribün duvarının bir kısmı çöktü. Çökmesırasında herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Zara Kaymakamı Cengiz Nayman, stada gelerek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

Olayın ardından güvenlik güçleri, kavgaya karışan 7 taraftarı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Haklarında işlem yapılan taraftarlar daha sonra salıverildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.