Altınok'tan, Gökçek'e yaylım ateşi

Altınok'tan, Gökçek'e yaylım ateşi

AKP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, halkın değişim istediğini dile getirdi.

AKP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, yerel seçimlere doğru belediye başkanlığı yarışının hızlandığını, bu kapsamda bazı anketler yapıldığını söyledi. Anketlerin ''değerlendirme yapmak için taşıdığını'' ifade eden Altınok, şunları kaydetti:

"Halk değişim istiyor. Anketler de bu değişimin göstergesi olarak sokağın nabzını tutuyor. Ankara bir 5 yıl daha böyle gitmez. Başkente baktığınızda her alanda geriye gittiğini fark ediyorsunuz. Ankara Büyükşehir Belediyesi, sadece Ankara'yı değil, tüm Türkiye'yi geriye götürüyor. Eğer partim bana görev verirse, Ankara 5 yılda Cumhuriyet tarihinde aldığı hizmetlerin fazlasını alacaktır. Ankaramızı dünya başkenti yapacak her alandaki projelerimiz hazır."

"ŞU ANKİ YÖNETİM YÜK"

Partisinin aday göstermesi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde başkenti ''güzelliği ve projeleri ile konuşulan bir kent'' haline dönüştüreceğini iddia eden Altınok, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin şu anki yönetimi ile ''Türkiye'nin sırtında yük olduğunu'' öne sürdü. Altınok, ''Çünkü BOTAŞ'a ve Hazine'ye olan milyarlarca YTL'lik borcu ödemiyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.