Akyurt ve Çubuk Birlikte Hareket Etmeli

Akyurt ve Çubuk Birlikte Hareket Etmeli

Çubuk Gençlik Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Akyurt'ta yeni kurulan Akyurt Kalkınma Derneği'ni ziyaret ettiler.

Çubuk Gençlik Kültür Derneği ve Akyurt Kalkınma Derneği yöneticilerinin bir araya geldiği ziyarette, iki ilçe arasındaki dayanışma ve birlikteliğin artırılarak ortak çalışma ve projeler geliştirilebileceği belirtildi.
Çubuk Gençlik Kültür Derneği Başkanı Can Kaderoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nazım Fayık, Eren Kuzukıran, Kenan Güvenir, Barış Eminoğlu, Aydın Kılınçarslan, Akyurt'ta yeni kurulan Akyurt Kalkınma Derneği'ni ziyaret ettiler. Çubuklu gençleri, Akyurt Kalkınma Derneği Başkanı Onur Kök ve Yönetim Kurulu üyesi Hakan Erden karşıladı. 
 
"İKİ İLÇE ARASINDA DAYANIŞMA ARTIRILMALI"
Akyurt Kalkınma Derneği'nin başarılı çalışmalara imza atacağından kuşku duymadıklarını söyleyen Çubuk Gençlik Kültür Derneği Başkanı Can Kaderoğlu, "Dernekler birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, toplum yararına çalışmalar yürütebilmenin en önemli araçlarından birisidir. Sivil toplum örgütlülüğü bu nedenle önemli, 4 yıldır faaliyetlerini yürüten bir dernek olarak bizler; öğrencilere ders eğitimleri, film gösterimleri, memleket sohbetleri, resim kursları gibi etkinlikler düzenliyoruz. Bundan sonra derneğinizle birlikte ortak hareket ederek, iki ilçe arasındaki dayanışmanın artırılarak ortak faaliyetlerde bulunmak bizleri memnun edecektir. Akyurt Kalkınma Derneği'nin ilçede başarılı çalışmalar yürüteceğinden hiç kuşkumuz yok, çalışmalarınızda başarılar diler, bize düşen her görev ve sorumluluğu yerine getirmekten onur duyarız" şeklinde konuştu. 
 
"AKYURT KALKINACAK"
30 bin nüfusu olan Akyurt'ta sivil toplum örgütlülüğünün yetersiz olduğunu ifade eden Akyurt Kalkınma Derneği Başkanı Onur Kök; "Akyurt her geçen gün nüfusu artan bir ilçe, bu artışın farklı nedenleri var. Bizim gelişimden anladığımız nüfusun artması, binaların yükselmesi değil, aynı oranda halkın yaşam kalitesinin de artmasıdır. Akyurt'ta kalkınma potansiyelinin artırılabileceğine ve geliştirilebileceğine inanıyoruz. Çiftçi, öğrenci, esnaf, gençlik, kadınlarımız, 7'den 70'e aynı havayı soluyan Akyurtlu birlikte hareket ederek gerçekleştireceği proje ve çalışmalarla ilçeye katkı sağlayabilir. Şu an ön çalışmalarımızı yürütüyoruz, Akyurt halkına ekonomik ve sosyal alanda katkı sağlayacak projeler geliştireceğiz, Akyurt kalkınacak. Aynı zamanda Çubuk gençliği ile de ortak hareket etmekten, sizlere katkı sağlamaktan da mutluluk duyarız, iki ilçe arasında dayanışma ve birlikteliğin artırılmasını değerli buluyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
Ziyarette Çubuk ve Akyurt arasında ortak yürütülebilecek projelerin geliştirilmesi ve bu alanda farklı görüşlerin masaya yatırılması kararı alındı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.