Akyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü'nün Sır Ölümü

Akyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü'nün Sır Ölümü

Akyurt İlçesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Siper (50), Ankara-Çubuk Yolu Üzerinde Bir Bahçede Ağaca Asılı Ölmüş Halde Bulundu.

Akyurt İlçesi'nde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapan evli ve 2 çocuk babası 50 yaşındaki Adnan Siper, kendini ağaca asarak yaşamına son verdi. Yüklü miktarda borcu bulunduğu öğrenilen Siper'den geriye ‘Sevdiklerimden ve ailemden özür dilerim’ yazılı not kaldı.

Bugün sabah saatlerinde Çubuk, Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesi sakinleri, Ahi Evran Sanayi Sitesi yanında bulunan bahçede ağaca asılı erkek cesedi görünce polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisin yaptığı inceleme sonucu, cesedin Akyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Siper'e ait olduğu belirlendi.

Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde oturan, yaklaşık 4 yıldır Akyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapan, biri üniversitede okuyan 18 yaşında, diğeri de üniversite mezunu 25 yaşında 2 erkek çocuk babası olan Adnan Siper'in ölümünün saat 02.00 sıralarında gerçekleştiği belirtildi. Siper'in ölmeden önce ‘Ailemden ve sevdiklerimden özür dilerim’ yazılı bir not yazdığı da öğrenildi. Ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Keçiören'deki evini kredi çekerek aldığı belirtilen Adnan Siper’in, her gün görev yaptığı Akyurt'a buradan gitiği öğrenildi. Akyurt Kaymakamı Mustafa Yiğit, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapan Adnan Siper’in yakınlarına yüklü miktarda çektiği krediyi geri ödemekte zorlandığını söylediğini öğrendiğini belirtti. Kaymakam Yiğit, bunalımda olduğunu hissetmediği Siper'in yakın arkadaşlarına sıkıntı içinde olduğunu belirttiğini öğrendiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.