Akyurt Belediyesin'de Kadro Sevinci

Akyurt Belediyesin'de Kadro Sevinci

Akyurt Belediyesinde çalışan 88 geçici işçiden 84’ü daimi işçi, 4 tanesi de sözleşmeli personel statüsüne geçirildi.

04.04.2007 tarihinde resmi gazetede yayınlanan 5620 sayılı Kamuda Geçici İş Pozisyon-larında Çalışanların Sürekli İşçi Kadrolarına veya Sözleşmeli Personel Statüsüne Geçiril-meleri hakkındaki kanun gereğince Akyurt Belediyesinde çalışan 88 geçici işçiden 84"ü daimi işçi, 4 tanesi de sözleşmeli personel statüsüne geçirildi.

“Kimseyi mağdur etmedik”

Akyurt Belediyesi Konferans Salonu"nda düzenlenen toplantıda belediye işçilerine bundan sonra kadrolu olacakları müjdesi verildi. Personele birer sertifika veren Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş kimseyi işten çıkarmak gibi bir amaçlarının olmadıklarını söyledi. Belediye işçilerine yapmış olduğu konuşmada Ayantaş, bugüne kadar işçileri enflasyona ezdirmediklerini bundan sonra da ezdirmeyeceklerini söyledi.

84 daimi, 4
sözleşmeli personel
04/04/2007 tarihinde resmi gazetede yayınlanan 5620 sayılı Kamuda Geçici İş Pozisyonlarında Çalışanların Sürekli İşçi Kadrolarına Veya Sözleşmeli Personel Statüsüne Geçirilmeleri hakkındaki kanun gereğince Akyurt Belediyesinde çalışan 88 geçici işçinin 84 tanesi daimi işçi, 4 tanesi de sözleşmeli personel statüsüne geçirildi.

Personele Sertifika
Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Başkan Yardımcısı İlhan Şener ve Belediye Meclis üyelerinin de katılımıyla 14 Aralık 2007 Cuma günü saat 17:00 da Belediye Konferans Salonunda düzenlenen programla kadroya geçen işçi ve sözleşmeli statüye geçen personele birer sertifika verildi.

“Tüm çalışanlarımızın belediye hizmetlerine daha bir gayretle sarılmalarını bekliyoruz”
Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş yapmış olduğu konuşmada “Göreve geldiğimiz tarihten beri hiçbir çalışanımızı işten çıkarmadık, çıkartmak gibi bir amacımızda olmadı. Hükümetimizin bütün geçici çalışanlara kadro vermesiyle ile çalışanların seçim dönemlerinde işten çıkartılır mıyım kaygısı sona erdi. Artık tüm çalışanlarımızın belediye hizmetlerine daha bir gayretle sarılmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu. Belediye çalışanları adına hükümetimize de teşekkür eden Ayantaş “Yasaya göre maaşlarla ilgili bir değişiklik yok fakat şimdiye kadar personelimizi enflasyona ezdirmediğimiz gibi şimdiden sonrada ezdirmeyeceğiz.” dedi.

Kaynak:Ayurt Ufuk Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.