AKP’de Kongre Heyecanı Başladı

AKP’de Kongre Heyecanı Başladı

AK parti ilçe teşkilatları önümüzdeki Eylül ayından itibaren kongrelerini yapmaya başlayacak, Kasım ayı içerisinde de Çubuk ilçe teşkilatı kongresini yapacak.

 Eylül – Ekim ve Kasım aylarında tüm Ankara İlçe teşkilatları kongrelerini bitirmiş olacak. İlçe Başkanlarının Belediye başkanlığına aday adayı olduğu ilçelerde AKP ilçe teşkilatları yeni başkanlarını seçecek. Çubuk, Akyurt, Sincan, Etimesgut, Yenimahalle, Mamak ,Altındağ ve Çankaya ilçe teşkilatlarında Genel merkez tarafından özellikle tek adayla kongreye gitmesi istenen AKP ilçe teşkilatları için söz mevcut ilçe başkanlarına bırakılıyor.
Parti genel merkezinden alınan bilgiye göre AK partinin mevcut ilçe başkanları belediye başkanlığı adaylığı için bıraktıkları ilçe başkanlığı koltuklarını tek bir isim üzerinde anlaşarak kongreye gidecekler.
Ankara genelinde en hareketli ilçelerden olan Çubuk, Akyurt, Sincan, Etimesgut ,Mamak ilçe teşkilatlarında ilçe başkanlığı yarışı için çıkması muhtemel isimler İlçe başkanı'nın onayını almak zorundalar.
AKP genel merkezi tarafından yayınlanan genelgeye göre İlçe başkanları Üniversite mezunu, mesleğinde ve siyasi kariyerinde şaibesi olamayan isimlerden seçilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.