AKP Kadın Kolları İlçe Teşkilatı açıldı

AKP Kadın Kolları İlçe Teşkilatı açıldı

Çubuk Ak Parti Kadın Kolları İlçe teşkilatı açıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Stad Caddesinde bulunan Çubuk AKP Kadın kolları İlçe teşkilatının Açılış Kurdelesini AKP Çubuk İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve AKP Kadın kolları  Başkanı Tülay Selamoğlu  Birlikte Kestiler!


Açılışa Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Tuncay Acehan, Ankara Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı, Sirkeli Belediye Başkanı Mehmet Yurtseven, Esenboğa Belediye Başkanı Mehmet Kuzal, Belediye Meclis Üyesi Hamza Aydoğdu, İl Genel Meclis Üyesi Şahap Topçu, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belpa Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Haksever ve çok sayıda partili katıldı.

 

Çubuk Ak Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Meral Kayan yaptığı açıklamada şunları söyledi;"" Daha önceki çalışmalarımızı Ak Parti Çubuk İlçe Teşkilatında yürütüyorduk, ilçe teşkilatının yerinin dar olmasından dolayı çalışmalarımızda istediğimiz verimi alamıyorduk. Açılışını yaptığımız kadın kolları ilçe binamız rahat ve modern bir yer olması sebebiyle ilçemize daha iyi hizmet verebileceğiz. Buranın açılmasında emeği geçen meclis üyemiz Hamza Aydoğdu, Saray Belediye Başkanı Hasan Çoşkun ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz."" dedi.























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum