Akp istişare toplantısı yapıldı

Akp istişare toplantısı yapıldı

.Ak Parti Şubat Ayı İlçe danışma toplantısı Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde yapıldı.

Çubuk Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen İlçe Danışma Toplantısı'na AK Parti Genel Başkan yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Belediye Başkanı Lokman Özden, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve diğer yetkililer katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz Çubuklulara hitaben yaptığı konuşmasında Ülke gündemi ile ilgili bilgi verdi. Gündemde bulunan Balyoz operasyonu sonucu paşaların gözaltına alınması ile ilgili süreç için hukukun işlediğini belirtti.

Daha sonra Çubuk ile ilgili yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi veren  Kapusuz'un konuşmasından sonra söz alan Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan"da yaptığı konuşmasında Çubukluların sıkıntılarını bildiğini kendilerine iletilen raporların değerlendirilip çözüm bulunacağı konusunda elinden geleni yapacağını belirtti.

İlçe Başkanı Tuncay Acehan ise yaptığı konuşmasında askeri birlik Çubuk'tan taşındıktan sonra Çubuk esnafının zor durumda olduğunu Çubuk ekonomisinin daralma içerisinde olduğunu ve üniversitenin biran evvel Çubuk'a gelmesi için gerekenin yapılmasını talep söyledi. Yapılan konuşmaların ardından Çubuklu Besiciler salon çıkışında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz"a mağduriyetlerini ileterek “Çubuk"ta besiciliğin ölmek üzere olduğunu” bu konuyla ilgili düzenlemenin tekrar gözden geçirilmesini söylediler.

Salih Kapusuz"da konu ile ilgili Çubuk"ta ki Besiciler ile bir toplantı düzenlenmesi konusunda Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan"a ve Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"e talimat verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum